Hoe Maak Je Een Schuimfeestje?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Schuimfeestje?
Hoe Maak Je Een Schuimfeestje?

Video: Hoe Maak Je Een Schuimfeestje?

Video: Hoe Maak Je Een Schuimfeestje?
Video: Hoe maak ik een schuimparty? Dé opbouw van Partyhome attractieverhuur 2024, April
Anonim

De mode voor schuimfeesten kwam van de stranden van Ibiza en Turkije, waar bijna elke avond een disco plaats vindt in een bar, waarbij de gasten zich in schuimwolken bevinden.

Hoe maak je een schuimfeestje?
Hoe maak je een schuimfeestje?

Het is nodig

  • - schuimturbine;
  • - schuimconcentraat;
  • - schuimpistool;
  • - bak voor water;
  • - schuimgenerator.

instructies:

Stap 1

Bereken uw feestbudget. Uw keuze van dienstverlener hangt af van het bedrag dat u heeft. Er zijn verschillende manieren om een disco te organiseren met een verrassing in de vorm van schuimstromen: koop de benodigde apparatuur, huur deze of laat de diensten van specialisten in dienst die shows voor u en uw gasten organiseren. Op gespecialiseerde sites op internet kunt u een schuimpistool, turbine en schuimgenerator huren en een schuimconcentraat kopen. Experts adviseren om het van tevoren te testen: als er zeepstromen op de vloer achterblijven en geen mousse, dan is het concentraat van slechte kwaliteit.

Stap 2

Denk bij het kiezen van een schuimkanon na voor welk publiek en voor welke ruimte je schuimfeest is ontworpen. Voor een kinderdisco of een zaal met een laag plafond is een klein volume foamer geschikt. Een krachtigere generator kan in de open lucht worden ingeschakeld. Al voordat u apparatuur koopt of huurt, moet u de grootte ervan berekenen en inschatten of deze past in de plaats waar u deze wilt installeren. Houd er rekening mee dat installatie en demontage moeten worden gedaan door professionals, bij voorkeur medewerkers van het bedrijf dat het schuimpistool en de generator levert.

Stap 3

Bepaal waar het schuimfeest zal plaatsvinden. Een gesloten ruimte moet zijn voorzien van een ventilatiesysteem met goede ventilatie en moet ook voldoen aan alle brand- en sanitaire en epidemiologische eisen. Organiseert u een non-turnkey schuimparty, zorg dan vooraf voor het achteraf reinigen van de ruimte van schuimresten. Waarschuw uw gasten ook dat moderne formuleringen van schuimconcentraten de kleding niet schaden, zodat u in het schuim kunt "zwemmen" zonder een zwempak uit te kleden.

Stap 4

Overweeg extra speciale effecten voor het feest. De voordeligste schuimstromen in de disco kijken in het licht van veelkleurige laserstralen en begeleid door groovy muziek. Een niet-triviale versie van de schuimshow is er een waaraan geen gasten deelnemen (ze zijn bestemd voor de rol van toeschouwers), maar professionele acteurs, meestal - strippers of go-go-dansers.

Aanbevolen: