Hoe Maak Je Kerstboomversieringen Van Kegels

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Kerstboomversieringen Van Kegels
Hoe Maak Je Kerstboomversieringen Van Kegels

Video: Hoe Maak Je Kerstboomversieringen Van Kegels

Video: Hoe Maak Je Kerstboomversieringen Van Kegels
Video: 🎅Hoe maak je een snelle en mooie kerstversiering 🎄 kerstballen 🎅 2024, April
Anonim

Het maken van kerstboomversieringen met je eigen handen is een fascinerend proces, je kunt het hele gezin verbinden - kinderen en volwassenen. Dennenappels zullen een geweldige aanvulling zijn op de groene schoonheid, maar het wordt aanbevolen om ze eleganter en feestelijker te maken.

DIY kerstspeelgoed
DIY kerstspeelgoed

Het is nodig

  • -Dennenappels;
  • -mini-pom-poms (verkocht in handgemaakte winkels);
  • -smal lint;
  • -thermogun.

instructies:

Stap 1

Hele dennenappels worden geselecteerd zonder chips. Het is beter om grote exemplaren te selecteren, het zal moeilijker zijn om met kleine te werken. Onder één vlok wordt een druppel hete lijm aangebracht en direct wordt een gekleurde pompon gelijmd. Meestal zet de lijm snel uit, dus je kunt direct naar de aangrenzende schilfer gaan.

Beeld
Beeld

Stap 2

Met de rest van de schalen wordt de eenvoudige procedure herhaald. Hierdoor zullen de pom-poms eruitzien alsof ze aan de takken van een boom hangen. Trouwens, het duurt een paar minuten om de hele dennenappel met het decor te plakken - de kinderen zullen geen tijd hebben om moe te worden en het zal mogelijk zijn om ze lang te boeien met dit proces.

Beeld
Beeld

Stap 3

Neem vervolgens een smal lint (je kunt het vervangen door een decoratief koord). De twee uiteinden van de tape zijn aan de bovenkant van de bult gelijmd - je krijgt een lus. Het moet lang genoeg zijn om het vaartuig aan de boom te hangen. In plaats van een veter kun je een decoratieve ketting of draad nemen met kralen eraan geregen, gekleurde flossdraden zijn ook geschikt.

Aanbevolen: