Hoe Organiseer Je Een Vakantie Voor Je Geliefde

Inhoudsopgave:

Hoe Organiseer Je Een Vakantie Voor Je Geliefde
Hoe Organiseer Je Een Vakantie Voor Je Geliefde

Video: Hoe Organiseer Je Een Vakantie Voor Je Geliefde

Video: Hoe Organiseer Je Een Vakantie Voor Je Geliefde
Video: HOE IS DE VAKANTIE MET DE TWINS? | ELISE BOERS #85 2024, Mei
Anonim

In het dagelijks leven en de dagelijkse beslommeringen ontbreekt romantiek zo. Ondertussen tolereert de relatie tussen een man en een vrouw geen routine en eentonigheid. U kunt dus zelf het initiatief nemen en uw geliefde verrassen door een vakantie voor hem te regelen.

Hoe organiseer je een vakantie voor je geliefde
Hoe organiseer je een vakantie voor je geliefde

instructies:

Stap 1

Zie je elkaar doordeweeks niet zo vaak als je zou willen, regel dan een vakantie in het weekend. Huur hiervoor een gezellige kamer in een hotel of recreatiecentrum. Versier het met bloemen, dek de feesttafel, open een fles wijn. De uitverkorene kan geblinddoekt per taxi naar het hotel worden gebracht voor meer intriges, en de blinddoek kan voor de gedekte tafel in de kamer worden verwijderd. Om de feestelijke sfeer te versterken, bereidt u een cadeau voor uw geliefde voor, zelfs een kleintje, maar symbolisch, bijvoorbeeld een sleutelhanger of een mok met uw gemeenschappelijke foto. Een gezellige avond, een oprecht gesprek en een romantische nacht in een nieuwe setting zijn voor jou gegarandeerd.

Stap 2

Nodig uw geliefde uit voor een vakantiepicknick, als het weer het toelaat. Het is fijn om je vrije tijd samen door te brengen, genietend van de schoonheid en rust van de natuur. Bereid picknickvoedsel van tevoren voor en neem het mee. U kunt een vuur maken en een barbecue bereiden, als de omstandigheden het toelaten (vlees, barbecue en spiesjes eten).

Stap 3

Een echte vakantie voor een geliefde is een reis naar een concert van zijn favoriete artiest. Koop kaartjes en presenteer ze aan de door jou gekozen persoon, hij zal heel blij zijn. Om de vakantie te verlengen, kunt u na het concert dineren in een restaurant of een romantisch diner bij kaarslicht thuis regelen.

Stap 4

U kunt een geweldige vakantie regelen voor uw geliefde en thuis. Het belangrijkste is om van tevoren goed na te denken en alles voor te bereiden. Om bijvoorbeeld een avondje erotische massage door te brengen, decoreert u de kamer vooraf. Zet exotische snacks en fruit op tafel, open een fles wijn. Voor de komst van de jonge man, doe jezelf een mooie make-up, trek een zwempak en een pareo aan, doe de lichten uit, steek een paar kaarsen aan. Als hij aankomt, ontmoet hem dan als een charmante verleidster.

Terwijl de betoverde man fruit en wijn eet, bereidt u een warm en aromatisch bubbelbad voor hem. Als je wilt, kun je met hem in bad gaan. Breng hem na de waterprocedures naar de kamer en begin met de massage. Laat het een niet-professionele massage zijn, maar wel heel erotisch en spannend. Verwijder de bovenkant van het badpak en, terwijl je het lichaam van je geliefde masseert, raak hem aan met je haar, blote borsten en lippen. Al snel zal deze massage zich ontwikkelen tot intense seks. Een man zal zich zo'n vakantie nog lang herinneren en zal hem binnenkort vragen om het te herhalen.

Aanbevolen: