Hoe Maak Je Thuis Een Toverstaf

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Thuis Een Toverstaf
Hoe Maak Je Thuis Een Toverstaf

Video: Hoe Maak Je Thuis Een Toverstaf

Video: Hoe Maak Je Thuis Een Toverstaf
Video: MAAK ZELF EEN HARRY POTTER TOVERSTAF DIY 2024, April
Anonim

De toverstaf is de meest voorkomende rekwisieten voor goochelaars, illusionisten en goochelaars, hun belangrijkste werkinstrument. Met haar hulp creëren ze echte wonderen, tonen ze trucs. Afhankelijk van hoe sterk een persoon gelooft in de magische eigenschappen van een toverstok, kan het maken ervan zo eenvoudig zijn als behoorlijk ingewikkeld en verwarrend.

Hoe maak je thuis een toverstaf
Hoe maak je thuis een toverstaf

instructies:

Stap 1

Voor een kind dat de vaardigheid van een goochelaar begint onder de knie te krijgen, kun je met minimale inspanning en tijd de eenvoudigste stok maken van de beschikbare materialen. Neem bijvoorbeeld een gewoon ongeslepen potlood als blanco en schilder het in een ongebruikelijke kleur of meerdere kleuren. En zodat de nieuwe verf je handen niet vuil maakt, bedek deze met vernis. Een moeilijkere optie is om over het potlood te plakken met glad, mat of "fluwelen" gekleurd papier, en het voorzichtig aan de uiteinden te bedekken.

Toverstaf voor een kind uit een potlood
Toverstaf voor een kind uit een potlood

Stap 2

Een toverstaf met een complexe, maar originele vorm kan door uzelf op een houtdraaibank worden gesneden. Hier kun je je fantasie de vrije loop laten: geef het een conische vorm, kerf een handvat in een comfortabele vorm, maak een soort gevest (zoals een zwaard) dat het handvat van het hoofddeel scheidt. Nadat het product op de machine is verwerkt, moet het worden verwerkt met fijnkorrelig schuurpapier, geverfd met gekleurde of kleurloze verf en gelakt. Installeer desgewenst extra decoraties: een ster of een kristal aan het uiteinde, een inkeping op het handvat of op de stok zelf, trim het handvat met leer of strass-steentjes.

Toverstaf, aangezet op een draaibank
Toverstaf, aangezet op een draaibank

Stap 3

Degenen die zichzelf als een echte tovenaar beschouwen en hun eigen toverstaf met echte magie willen maken, moeten veel rituelen volgen. Kies allereerst de juiste "jouw" boom, van de tak waarvan je een hulpmiddel kunt krijgen voor de vervulling van verschillende verlangens. Je moet een boom in het bos kiezen, zo ver mogelijk van steden, nederzettingen en plaatsen van beschaving. Wandel door het bos, probeer vreemde gedachten uit te schakelen, luister naar je intuïtie, die je de juiste boom zal vertellen. Misschien is het de eerste keer dat je "jouw" boom niet kunt vinden, dan moet je je toevlucht nemen tot meditatie.

Toverstaf van een boomtak
Toverstaf van een boomtak

Stap 4

Probeer op mentaal, intuïtief niveau met alle bomen te communiceren. Allereerst - met de jonge en sterke. Oude en droge exemplaren moeten worden vermeden, omdat ze de stick niet sterk kunnen opladen. Zodra de juiste boom is gevonden, moet er een sterke magnetische aantrekkingskracht zijn tussen de boom en de persoon. Keltische horoscopen helpen velen bij het kiezen van "hun" boom. Maar u moet niet vergeten dat de informatie erin meer adviserend van aard is. Alleen intuïtie moet de belangrijkste assistent zijn bij de keuze. Het gunstigste moment om naar een boom te zoeken is de wassende maanfase.

Stap 5

Nadat de boom is gevonden, moet je hem mentaal om een tak vragen en ervoor zorgen dat je zijn toestemming krijgt. Zonder dit zal de toverstok de eigenaar nooit helpen. Er wordt aangenomen dat stokken gemaakt van jonge bomen tientallen jaren een constante lading zullen hebben. Sticks gemaakt van krachtige volwassen bomen zijn een zeer sterke maar kortstondige lading. Er is een overtuiging dat stokjes van eiken, grenen of bamboe heel bijzondere magische eigenschappen hebben.

Stap 6

Vertrouw bij het kiezen van de juiste tak van de boom op je intuïtie, wat de boom zal "zeggen". Om een tak goed af te snijden, moet je de basis scherp raken, maar niet erg hard. Als de slag correct wordt uitgevoerd, zal de tak gemakkelijk en de eerste keer worden afgesneden. Vergeet hierna niet de boom mentaal te bedanken voor zijn hulp. Daarna kunt u ter plaatse of thuis beginnen met het verwerken van het resulterende materiaal. Gewoonlijk is de lengte van toverstokken van 35 tot 42 cm, maar vaker wordt de maat individueel gekozen - langs de lengte van de elleboog, gemeten vanaf het topje van de middelvinger.

Stap 7

Nadat u de maat hebt bepaald, gebruikt u een scherp mes om de snede waterpas te maken en snijdt u vervolgens de tak op de gewenste lengte. Verwijder de scheuten van de tak en verwijder het mes. Alle verdere bewerkingen voor het maken van de stick moeten worden uitgevoerd zonder de hulp van enig gereedschap. Er wordt aangenomen dat op deze manier de toekomstige stick "verzadigd" zal zijn met de energie van de eigenaar. Verwijder met je vingers, nagels en tanden de bast van de tak. Probeer tegelijkertijd voorzichtig te werken, zonder onnodige krassen en deuken op de stick achter te laten, en maak hem wit schoon. Daarna moet de stick binnen 2 weken gedroogd zijn. Maar het is niet genoeg om het alleen op een warme en droge plaats te zetten. Het moet zo vaak mogelijk in de hand worden genomen, zodat het constant wordt gevoed door de energie van de eigenaar.

Stap 8

De volgende fase van verwerking is malen. Om dit te doen, is het noodzakelijk om alleen natuurlijke materialen te gebruiken - fijnkorrelige puimsteen of een geschikte steen. Schuurpapier of een bestand zal niet werken. Je moet de stick langzaam slijpen, je hart in de verwerking steken, proberen hem glad te maken en zelfs over de hele lengte. Tijdens het schuren kan het oppervlak van het hout bedekt raken met kleine scheurtjes. Dit geeft aan dat het hout niet helemaal droog is. Het moet worden gedroogd en schuren totdat het resultaat is bereikt. Aan het einde van het proces kan er een gat worden gemaakt aan de punt van het handvat en kan er een touwtje doorheen worden geregen voor het comfortabel dragen van de stok. In dit geval moet u ook uitsluitend nagels of tanden gebruiken - geen gereedschap. Veel mensen wrijven het in met wierook, versieren het met linten, strass-steentjes of kristallen, hoewel dit niet nodig is.

Stap 9

Om ervoor te zorgen dat de toverstok magische eigenschappen heeft, is het aan te raden om hem constant bij je te dragen vanaf het moment dat je hem uit de boom snijdt. Op straat, naar je werk, bij je in bed kruipen en onder de douche. Dit is nodig zodat de toverstok constant wordt gevoed door de emoties en energie van de eigenaar. Je moet het zo vaak mogelijk in handen nemen, er mentaal mee communiceren, je gedachten er doorheen laten gaan. Een volledig handgemaakte toverstok, in overeenstemming met alle rituelen, wordt een individueel item. Daarom is het noodzakelijk om ervoor te zorgen dat het nooit in verkeerde handen valt.

Stap 10

Je mag geen toverstaf op een openbare plaats gebruiken om een goochelaar of tovenaar uit te beelden. In dit geval kun je scherpe spot van anderen tegenkomen en voor altijd het vertrouwen verliezen in haar magische vermogens. Het is beter om het te gebruiken voor thuisrituelen. Bijvoorbeeld voor acupunctuurmassage. Of, door elke rekening in uw portemonnee aan te raken, bescherm uzelf tegen onbezonnen uitgaven. Of klop drie keer op je schoenen voordat je van huis gaat, zodat je niet te laat komt op je werk of een belangrijke vergadering.

Aanbevolen: