Hoe Was De Parade Van Fanfares In Krasnodar

Inhoudsopgave:

Hoe Was De Parade Van Fanfares In Krasnodar
Hoe Was De Parade Van Fanfares In Krasnodar

Video: Hoe Was De Parade Van Fanfares In Krasnodar

Video: Hoe Was De Parade Van Fanfares In Krasnodar
Video: Festivus Fanfare | Martin Scharnagl 2024, April
Anonim

Op 26 mei werd in Krasnodar een marsparade gehouden, georganiseerd als onderdeel van het Kuban Plays Jazz Festival en genaamd "Along the Main Street with an Orchestra". Deze plechtige actie begon om 18.00 uur Moskou-tijd en nodigde iedereen uit om zich bij het publiek te voegen.

Hoe was de parade van fanfares in Krasnodar
Hoe was de parade van fanfares in Krasnodar

instructies:

Stap 1

De muzikanten marcheerden langs de hoofdstraat van de stad van de Chkalov-straat tot het Poesjkinplein. Ongeveer duizend verschillende muzikanten, meer dan twintig Kuban-collectieven namen deel aan de marsparade van fanfares. Onder hen: de fanfare van het 108th Guards-luchtlandingsregiment van de Guards-luchtlandingsdivisie van de heldenstad Novorossiysk, de Kuban-fanfare, de militaire fanfare van de Academy of Communications. De marsparade eindigde met een concertuitvoering door de fanfare van het Krasnodar-gebied, geleid door de geëerde artiest van Rusland, Yuri Donchenko.

Stap 2

Ondanks het regenachtige weer verzamelden zich op de lenteavond veel toeschouwers in de straten van de stad, kijkend naar de processie van de muzikanten. De fanfare uit de regio trad op op het Poesjkinplein. Een verrassing voor kenners van jazz was het concert van Andromeda en Steve Turre uit de VS, gehouden in het Muziektheater. Deze unieke creatieve unie van dochter en vader, die klassieke jazz en moderne muziekstijlen combineert, boeide niet alleen Russen. Steve is de enige trombonist ter wereld die schelpen als muziekinstrument gebruikt. Andromeda staat bekend om haar constante muzikale experimenten.

Stap 3

De algemene sfeer van de vakantie werd ook ondersteund door de Garanyan Big Band. Geëerde kunstenaars van Rusland Andrei en Mikhail Ivanovs, evenals violist Polina Lapteva, traden op op het podium van het muziektheater. Zij presenteerden het Russische jazzrepertoire aan het publiek. De muzikanten Ivanov-broers veroverden begin jaren negentig Europa met hun Russische jazzprogramma. Dit jaar speelden ze het met de bekende Kuban big band. Ze speelden de beroemde jazzcomposities van Frank Sinatra, Duke Ellington, Ella Fitzgerald.

Aanbevolen: