Hoe Maak Je Een Skelet?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Skelet?
Hoe Maak Je Een Skelet?

Video: Hoe Maak Je Een Skelet?

Video: Hoe Maak Je Een Skelet?
Video: hoe maak ik een skelet 2024, Mei
Anonim

Het maken van een skelet voor een kermis is heel eenvoudig. Dit vereist minimale artistieke vaardigheden, onnodig zwart trainingspak en witte verf.

heel gemakkelijk om een skeletpak te maken
heel gemakkelijk om een skeletpak te maken

Noodzakelijk

Zwart trainingspak, gouache, medium en kleine kwasten, zwarte draad en een naald, kleermakerskrijt, oude kranten, zwarte handschoenen en sokken, make-up of een schedelmasker

instructies:

Stap 1

Draag een zwart trainingspak met capuchon. Hoe strakker het kostuum om het lichaam past, hoe betrouwbaarder het skelet voor het carnaval zal zijn. Houd er tegelijkertijd rekening mee dat het pak hoogstwaarschijnlijk hopeloos beschadigd raakt, aangezien er maar weinig mensen zijn die graag sporten in een skeletonpak.

Stap 2

Laat iemand de locatie van je ellebogen, knieën en bekkenbotten op je broek en trainingspak markeren. De beste manier om dit te doen is om kleermakerskrijt of een scherp restant te gebruiken. Labels kunnen schematisch worden gemaakt - botten worden later getekend.

Stap 3

Neem een veiligheidsspeld en zet de randen van de kap vast zodat deze goed om uw gezicht past. Verwijder daarna het sweatshirt voorzichtig en naai de randen van de capuchon stevig vast met zwarte draden.

Stap 4

Vul het sweatshirt en de broek die op deze manier is gemaakt met oude kranten op platte rollen gevouwen. Druk op het pak totdat het plat is. Verspreid oude kranten op de grond of op een tafel en spreid de resulterende vogelverschrikker erop uit. Het is raadzaam om het werkstuk vast te zetten met tape of kleermakerspinnen.

Stap 5

Neem een kleine kwast en witte gouache. De verf kan licht verdund worden met water. Teken de botten van de armen op de mouwen en teken op het sweatshirt de ribben van het skelet en de ruggengraat. De bekkenbotten kunnen ook op de trui worden weergegeven als deze het bekken bedekt.

De botten van de benen worden op dezelfde manier getekend. Teken de cups van de knieën, en dan de bekkenbotten en onderbeenbotten.

Stap 6

Plaats gevouwen krant in zwarte handschoenen. Gebruik een dunne borstel om de botten van de armen te schilderen. De laatste falanx kan licht geslepen worden om de indruk van klauwen te wekken. De botten van de voet op de tenen zijn op dezelfde manier getekend. Maar het skelet van de voet is handiger om te tekenen door een sok op het been te leggen. Het is alleen nodig om eerst een plastic zak om de voet te doen. Het is raadzaam om de geverfde sok pas te verwijderen nadat de verf is opgedroogd.

Stap 7

De finishing touch van het skeletkostuum is een schedelmasker of zwart-witte make-up die een schedel imiteert. Je kunt het skeletkostuum aanvullen met een kleine spin op een elastische band of een decoratieve ketting van karton geplakt met zilverfolie.

Aanbevolen: