Zo Maak Je De Vakantie Leuk

Inhoudsopgave:

Zo Maak Je De Vakantie Leuk
Zo Maak Je De Vakantie Leuk

Video: Zo Maak Je De Vakantie Leuk

Video: Zo Maak Je De Vakantie Leuk
Video: Zo maak je de perfecte vakantie foto! 🏝 2024, April
Anonim

Elk feest is niet compleet zonder entertainment. Gasten die zich aan de feesttafel verzamelen, wachten niet alleen op verfrissingen, maar ook op wedstrijden, wedstrijden, prijzen. Wat voor leuks het wordt, hangt af van zowel de omvang van de vakantie als van de genodigden.

Zo maak je de vakantie leuk
Zo maak je de vakantie leuk

instructies:

Stap 1

Bepaal vooraf de vorm van het feest. Maak een lijst van genodigden en schat in hoe groot het bedrijf gaat worden.

Stap 2

Bedenk waar je de vakantie gaat vieren. Bepaal of het een café, restaurant, feestzaal of alleen uw appartement wordt. Je moet van tevoren weten wat voor kamer je krijgt.

Stap 3

Als er veel genodigden zijn (u gaat bijvoorbeeld een trouwdag of jubileum vieren), dan kunt u gebruik maken van de diensten van een toastmeester. Spreek vooraf met de gastheer een bijeenkomst af, bespreek met hem het programma, prijsvragen, prijzen en hoe deze precies aan de gasten te presenteren.

Stap 4

Kies een café, restaurant of club voor uw feest, die muziek zal spelen die voldoet aan de voorkeuren van de meeste genodigden. Vaak worden in dergelijke instellingen verschillende wedstrijden gehouden als onderdeel van het avondprogramma.

Stap 5

Nodig aan de feesttafel uw gasten uit om "burima" te spelen. Om dit te doen, heb je een stuk papier en een pen nodig. Schrijf gewoon een zin op een stuk papier en geef het stuk dan door aan een van de gasten. Hij zal een rijm moeten oppikken voor deze zin. Vervolgens moet je het vel vouwen zodat de volgende gast alleen de laatste zin kan zien, waarvoor je een rijm moet kiezen. Zo zullen alle gasten deelnemen aan het schrijven van het gedicht. Vouw de folder uit, lees je collectieve creatie hardop voor. Het blijkt meestal erg grappig te zijn.

Stap 6

Als u een vakantie thuis, in een kleine familiekring of met goede vrienden viert, kunt u enkele eenvoudige wedstrijden organiseren die zijn gewijd aan het thema van de viering. Op internet vindt u een groot aantal scenario's voor elke specifieke feestdag (bijvoorbeeld nieuwjaar of verjaardag).

Stap 7

Speel pantomime met de gasten. Dit is een spel waarbij de presentator een woord maakt en dit geluidloos aan het team laat zien. Degene die het woord heeft geraden, wordt de leider en het spel gaat verder.

Stap 8

Vergeet niet dat de sleutel tot een fijne vakantie een goed gezelschap en een feestelijke stemming is. Vier het daarom met vreugde en breng vreugde aan uw gasten.

Aanbevolen: