Hoe De Rivier De Moskva Berijden In

Inhoudsopgave:

Hoe De Rivier De Moskva Berijden In
Hoe De Rivier De Moskva Berijden In

Video: Hoe De Rivier De Moskva Berijden In

Video: Hoe De Rivier De Moskva Berijden In
Video: Обзор элитной квартиры в центре Москвы, Кутузовский проспект, д.19 2024, Maart
Anonim

Om een wandeling langs de rivier de Moskva te maken, moet u de meest interessante route voor u kiezen, het tijdstip van vertrek van het schip specificeren en met een goed humeur op de pier aankomen.

Hoe de rivier de Moskva te berijden
Hoe de rivier de Moskva te berijden

instructies:

Stap 1

Kies een van de 16 ligplaatsen op het grondgebied van de stad Moskou, waar u een riviertocht kunt beginnen. De meest populaire zijn die waarmee je door het centrum van de hoofdstad kunt reizen, waaronder Novospassky Most in de buurt van metrostation Proletarskaya, Variety Theatre in de buurt van station Kropotkinskaya, Kievsky Vokzal in de buurt van het bijbehorende metrostation. De adressen van de ligplaatsen vindt u op de officiële website van de Capital Shipping Company.

Stap 2

Ontdek de dienstregeling voor het vertrek van motorschepen vanaf het station van uw keuze door te bellen naar 495-225-60-70. Houd er rekening mee dat er in het weekend en op mooie avonden wachtrijen kunnen zijn bij de loketten van de ligplaatsen, dus kom ruim van tevoren.

Stap 3

Ga op de dag van de geplande excursie naar de door u gekozen pier. Zoek het loket en koop het aantal tickets op basis van het aantal van degenen die de riviertocht willen maken. Kinderen jonger dan 6 jaar mogen gratis meevaren op motorschepen. Als u wilt, kunt u vooraf tickets kopen als uw groep meer dan 10 personen is. Dit kan op Leningradskoe shosse 51, gebouw 2, het gebouw bevindt zich tegenover het rivierstation. In dit geval zijn de vouchers echter niet-restitueerbaar en moet u op het moment van registratie uw paspoort tonen.

Stap 4

Wacht op het schip. Nadat u van een aantal passagiers bent gestapt, kunt u naar binnen of naar het dek gaan. Toon de gekochte tickets aan de controller. Aan boord van het schip is er een bar met drankjes en snacks, toiletten.

Stap 5

Maak een riviertocht en stap uit bij de pier van uw keuze, de prijs is vast voor elke lengte van de route. Als u de hele dag op de boot wilt doorbrengen, kunt u een “full day ticket” kopen. U kunt een willekeurig aantal in- en ontschepingen maken op de schepen van het bedrijf.

Stap 6

Als u van plan bent een vakantie op de rivier te regelen met een banket en een excursieprogramma voor een groot aantal gasten, neem dan contact op met de afdeling scheepsverhuur, zij zullen een speciaal programma voor u selecteren.

Aanbevolen: