Hoe De Moskou-rivier Te Berijden Met Een Watertram

Inhoudsopgave:

Hoe De Moskou-rivier Te Berijden Met Een Watertram
Hoe De Moskou-rivier Te Berijden Met Een Watertram

Video: Hoe De Moskou-rivier Te Berijden Met Een Watertram

Video: Hoe De Moskou-rivier Te Berijden Met Een Watertram
Video: Moscow Vacation Travel Guide | Expedia 2024, April
Anonim

Rivierwandelingen langs de rivier de Moskva worden elk jaar steeds populairder. Toeristen en gasten van de hoofdstad zullen zeker een watertram rijden, waarmee ze vrij de bezienswaardigheden van Moskou kunnen bekijken. Hoe rijdt dit type vervoer en wat kan het zijn passagiers bieden?

Hoe de Moskou-rivier te berijden met een watertram
Hoe de Moskou-rivier te berijden met een watertram

Rivier excursies

Het vervoer over water is tegenwoordig het meest democratische vervoermiddel in het watergebied van Moskou, waarlangs 7 motorschepen-restaurants en ongeveer 115 watertrams rijden. De meest complete en populaire route is een excursie van anderhalf uur van het treinstation van Kievskiy naar de Novospasskiy-brug, een ticket voor volwassenen waarvoor 400 roebel kost (afzonderlijke prijzen voor begunstigden).

Tijdens de excursie krijgen nieuwsgierige toeristen een gedetailleerde geschiedenis te horen van de bezienswaardigheden die overboord drijven.

De meest nauwkeurige dienstregeling van watertrams en ticketprijzen vindt u op de website van de Capital Shipping Company. Ze rijden meestal elk half uur - van 11:00 tot 21:00 uur. Het eerste deel begint vanaf de Bogdan Khmelnitsky-brug en loopt aan de linkerkant langs de oever van Rostov. In deze excursiezone is de belangrijkste attractie het Novodevichy-klooster, terwijl aan de andere kant een grote bosparkstrook is. Vervolgens gaat de watertram door de groenste zone van de route - Luzhniki en Vorobyovy Gory, gevolgd door Neskuchny Sad enzovoort.

Einde van de route

De laatste halte van de watertram is de Novospassky-brug, genoemd naar het Novospassky-klooster, dat wordt beschouwd als het eerste klooster van monniken op het grondgebied van Moskou. De stichter van het klooster, de heilige nobele prins Daniël, de zoon van Alexander Nevsky, bouwde het heiligdom in de 13e eeuw. Tegenwoordig is er op de plaats van het Novospassky-klooster het Danilovsky-klooster, dat de tempel verving, die in 1328 in opdracht van prins John Kalita werd overgebracht naar de kerk van de Transfiguratie van de Heer op de Kremlin Borovitsky-heuvel.

Voor een ritje met een watertram in het voor- en najaar, moet je je warmer kleden om niet door de open ruimte te glippen.

Voor het vermaak van passagiers van riviertrams is het de bedoeling om aan wal te gaan met wandelingen naar recreatiegebieden, buffetten of banketten te organiseren aan boord van het drijvende vaartuig, bedrijfs-, familie- en kinderfeestjes te houden, evenals excursies naar de historische bezienswaardigheden van de Moskva Rivier. Als u wilt, kunt u een watertram huren voor uw eigen doeleinden, vanaf 5900 roebel per uur (minimale huurprijs). Een excursie met dit type vervoer is een geweldige kans om tijd door te brengen met vrienden of geliefden, uit te rusten en de bezienswaardigheden van Moskou te bewonderen.

Aanbevolen: