Hoe Kom Je Bij De Whitney Houston Memorial Exhibition

Hoe Kom Je Bij De Whitney Houston Memorial Exhibition
Hoe Kom Je Bij De Whitney Houston Memorial Exhibition

Video: Hoe Kom Je Bij De Whitney Houston Memorial Exhibition

Video: Hoe Kom Je Bij De Whitney Houston Memorial Exhibition
Video: Whitney Houston Final Farewell 2, her last journey motorcade from Newark to the Westfield cemetery 2024, April
Anonim

De beroemde zangeres Whitney Houston stierf in de nacht van 12 februari 2012 in een hotelkamer in het Beverly Hilton Hotel in Los Angeles. Op 15 augustus opende in deze stad, in het Grammy Museum, een tentoonstelling gewijd aan het leven en werk van de zangeres.

Hoe kom je bij de Whitney Houston Memorial Exhibition
Hoe kom je bij de Whitney Houston Memorial Exhibition

Volgens de organisatoren van de beurs is dit het grootste evenement in zijn soort. De tentoonstelling toont persoonlijke bezittingen van Whitney Houston, haar zeldzame foto's ontvangen door de zangeres Grammy-beeldjes. De opening van de tentoonstelling viel samen met de release van de film Shine (geregisseerd door Salim Akil), deze film was het laatste werk voor Whitney Houston. Als actrice werd de zangeres bekend bij miljoenen kijkers nadat de film "The Bodyguard" uit 1992 was uitgebracht, waar ze samen met Kevin Costner speelde.

Wil je deze tentoonstelling bezoeken, dan moet je allereerst zorgen voor het verkrijgen van een visum. U vindt de nodige informatie over de verstrekte documenten, de kosten en de timing van de visumverwerking door naar de website van het Visa Center te gaan. Maar de gemakkelijkste manier is om gebruik te maken van de diensten van reisbureaus die reizen naar de Verenigde Staten organiseren. Typ "tours to Los Angeles" in de zoekmachine, u zult veel relevante links zien. Na met verschillende touroperators te hebben gesproken, kunt u de voor u meest geschikte optie kiezen. Vergeet niet dat u om te reizen een paspoort nodig heeft dat minimaal geldig is tot de datum van terugkeer.

Als u uw eigen reis maakt, moet u van tevoren een plaats in het hotel reserveren en een retourticket kopen, zonder welk u geen visum kunt krijgen. Probeer de locatie in het JW Marriott Los Angeles L. A. LIVE, het ligt op minder dan een blok van het Grammy Museum. Ook moet u een verklaring van uw inkomen aan het consulaat overleggen. Wees erop voorbereid dat uw biometrische gegevens worden verwijderd wanneer u uw visum ontvangt.

U zou geen problemen moeten hebben met de aankoop van vliegtickets, veel luchtvaartmaatschappijen vliegen vanuit Moskou naar Los Angeles. Een retourticket kost ongeveer 30-40 duizend roebel. Probeer bij het kopen van een vliegticket een directe vlucht te vinden, dit zal de vliegtijd voor u aanzienlijk verkorten. De meeste vluchten naar Los Angeles hebben één of twee verbindingen, wat erg onhandig is. Zodra u de plaats bereikt en in het hotel verblijft, kunt u gemakkelijk het Grammy Museum bereiken - neem gewoon een taxi en zeg de naam van de tentoonstellingslocatie.

Aanbevolen: