Prettige Nieuwjaarscompetitie

Prettige Nieuwjaarscompetitie
Prettige Nieuwjaarscompetitie

Video: Prettige Nieuwjaarscompetitie

Video: Prettige Nieuwjaarscompetitie
Video: Prettige Kerst en gelukkig nieuwjaar 2021 vanwege Sapa 2024, April
Anonim
Prettige nieuwjaarswedstrijd
Prettige nieuwjaarswedstrijd

Het nieuwe jaar komt eraan en we willen natuurlijk dat de vakantie niet beperkt blijft tot het kijken naar tv-programma's, maar dat deze er helder en gedenkwaardig uitziet. Sprookjesfiguren en je fantasie komen je te hulp.

Bereid rekwisieten van tevoren voor. Schrijf op prachtig vormgegeven stukjes papier de namen van sprookjesfiguren: oude vrouwen Shapoklyak, Vodyanoy, Emelya, prinses Nesmeyana, Atamansha van de Bremer stadsmuzikanten, Alice de vos en Basilio's kat, Carlson, enz., afhankelijk van het aantal van gasten. Rol de bladeren op zodat gasten de tekst niet zien. Print of schilder portretten van deze personages. Schrijf op de andere kant van het portretblad je nieuwjaarswens.

De presentator verkleedt zich als tovenaar of heks en nodigt alle gasten uit om een lot te kopen voor geluk. Gedichten, liedjes of anekdotes over een nieuwjaarsthema kunnen een betaling worden.

Wanneer de gasten de kaartjes kopen, lacht de presentator met een onheilspellende lach en kondigt aan dat de kaartjes betoverd zijn, en nodigt de deelnemers uit om om de beurt te lezen wat er op het stuk papier staat. Een gast leest bijvoorbeeld: "Atamansha". De presentator hangt een portret van de heldin van een populaire cartoon om zijn nek of hecht aan zijn kleding en leest de politie-oriëntatie voor dit personage voor:

“Atamansha, Krasyuchka en Shmara waren op jacht. Een gezaghebbende dief, is het hoofd van een bekende criminele groep. Ze houden zich bezig met overvallen, berovingen, terroristische activiteiten en ontvoeringen. Gezocht door Interpol wegens poging tot omverwerping van de legitieme regering in het Koninkrijk der Dertig en poging tot moord op het legitieme staatshoofd, de koning.

Water.

Verdacht van medeplichtigheid met de bekende criminele groep Babok-Jezhek. Hij werd verantwoordelijk gehouden voor het eten van bloedzuigers en kikkers die in het Rode Boek staan vermeld. Volgens operationele gegevens droomt hij ervan af te stappen van criminele activiteiten"

Wolf.

Achtervolgd grijs. Heeft veroordelingen voor het stelen van voertuigen, stroperij, groot en klein vandalisme, vandalisme en diefstal van eigendommen in de "Electronics"-winkel"

Emelya

Een gezaghebbende dief, gekroond door de bekende misdaadbaas Pike. Houdt zich aan de dievenwetten, heeft geen dag gewerkt. Volgens de bewezen afleveringen was het mogelijk om alleen te vervolgen voor het besturen van een voertuig (kachel) zonder vergunning en voor het op illegale wijze stropen van vis."

Carlson

Gezaghebbende dief. Houdt zich aan de tradities van dieven: hij heeft geen vaste verblijfplaats en familie. Woont op daken. Met persoonlijke technische middelen dringt hij de huizen van burgers binnen om hun persoonlijke eigendommen te stelen. Betrekt minderjarigen bij criminele activiteiten."

Enz. Natuurlijk zijn dit opties voor een volwassen bedrijf. Voor kinderen kun je zachtere teksten bedenken.

Wanneer alle gasten ontdekken in wie ze zijn veranderd, nodigt de gastheer hen uit om ontgoocheld te zijn. Om dit te doen, kan de Wolf bijvoorbeeld het lied "Vertel me, Snow Maiden, waar was …" zingen, en Carlson, met behulp van een blad, een geest verbeelden - "wild, maar schattig". Nadat de gast zijn nummer heeft uitgevoerd, verwijdert de presentator een portret van het personage van hem, draait het om en leest een humoristische of lyrische wens op de andere kant. De gast wordt als ontgoocheld beschouwd.