Nieuwjaarskleuren

Inhoudsopgave:

Nieuwjaarskleuren
Nieuwjaarskleuren

Video: Nieuwjaarskleuren

Video: Nieuwjaarskleuren
Video: 'Nieuwjaars Teammatch' 2015 promo 2024, Mei
Anonim

Ondanks het feit dat het nieuwe jaar over iets meer dan een maand zal komen, beginnen mensen zich er mentaal op voor te bereiden, beginnen ze een gevoel van viering en magie te voelen. Charmante outfits, huis- en tafeldecoratie, zelfs feestelijke gerechten - dit alles weerspiegelt tot op zekere hoogte het karakter van het naderende nieuwe jaar. Dit symbool heeft zijn eigen element en kleur. 2015 wordt het jaar van de groene of blauwe houten geit.

Nieuwjaarskleuren 2015
Nieuwjaarskleuren 2015

instructies:

Stap 1

Groen is vooral de kleur van de kerstboom die bijna elk huis of kantoor siert. Blauwe of groene kaarsen of kaarsen gefixeerd in groene groenten of fruit zullen erg mooi staan op de feesttafel. Klatergoud, linten, regen kunnen worden gebruikt om drankflessen, glazen, karaffen, vazen te versieren.

Stap 2

Het tafelkleed en de servetten kunnen ook worden afgestemd op de kleur van de mascotte. Het is helemaal niet nodig dat ze helemaal blauw of groen zijn. Een mooie tekening is voldoende.

Stap 3

Groen is ongetwijfeld een variëteit aan groenten die huisvrouwen gebruiken bij het bereiden van gerechten. Groene uien, peterselie, dille versieren feestelijke salades, sandwiches en snacks. Groene paprika's en verse komkommers zien er geweldig uit van groenten.

Stap 4

Vergeet jezelf niet. Draag naast een outfit in de gewenste kleur voor het komende jaar sieraden met een passende kleurstelling. Een uitstekende keuze is smaragd, aquamarijn en topaas. Als je dergelijke versieringen echter niet hebt, zullen anderen met de afbeelding van een geit of gemaakt van hout het ook doen.

Stap 5

Bij de voorbereiding van de vakantie is het helemaal niet nodig om alles in de gewenste kleur te regelen. Genoeg met de kleine details die de nadering van het nieuwe jaar en zijn mascotte benadrukken en weerspiegelen. Het belangrijkste is dat deze vakantie je vreugde en voldoening brengt, en het komende jaar brengt alleen vreugde en welzijn voor jou en je dierbaren.