Waarom Zijn Wedstrijden Nodig?

Waarom Zijn Wedstrijden Nodig?
Waarom Zijn Wedstrijden Nodig?

Video: Waarom Zijn Wedstrijden Nodig?

Video: Waarom Zijn Wedstrijden Nodig?
Video: Waarom dalen nodig zijn 2024, April
Anonim

Er is bijna niemand die nooit de kans zou hebben gehad om aan wedstrijden deel te nemen. De competitie verschilt van de competitie doordat het niet de fysieke waarden zijn die erin worden beoordeeld, maar vaardigheden. Maar velen stellen zichzelf nog steeds de vraag: zijn wedstrijden überhaupt nodig, en zo ja, waarom?

Waarom zijn wedstrijden nodig?
Waarom zijn wedstrijden nodig?

Een persoon die begint met enige vorm van creativiteit, kan niet anders dan geïnteresseerd zijn in de vraag of hij er goed in slaagt, bijvoorbeeld, tekent, zingt of snijdt uit triplex. Een wedstrijd kan hem daarbij helpen, waarvan een van de taken juist is om de herkenningspunten te krijgen die zo nodig zijn voor elke deelnemer. De deelnemer wordt niet meer gewaardeerd door naaste vrienden en familieleden, die alles wat hij doet waarderen. De kwaliteit van zijn werk wordt bepaald door een jury bestaande uit meesters in hun vak en gediplomeerde amateurs.

De wedstrijd stelt een persoon in staat om hun sterke en zwakke punten te identificeren. Vooral wedstrijden zijn in deze zin nuttig, waarbij de jury niet alleen cijfers geeft, maar een "debriefing" uitvoert. In dit geval krijgt elke deelnemer deskundig advies over welke richting hij op moet en hoe hij zijn data zo efficiënt mogelijk kan gebruiken.

Een persoon die besluit deel te nemen aan de wedstrijd krijgt de mogelijkheid om contacten te leggen met degenen die zich met dezelfde soort creativiteit bezighouden. Tegelijkertijd is het niet zo belangrijk of de wedstrijd in het echte leven of op internet plaatsvindt. Deelnemers vinden gelijkgestemden vaak in verre steden of zelfs in andere landen. Dit is vooral belangrijk voor degenen die betrokken zijn bij een minder voorkomende kunstvorm.

Deelname aan de wedstrijd vereist voorbereiding. Nadat hij tot een dergelijke stap heeft besloten, probeert een persoon zijn beste werken te selecteren of het meest interessante nummer voor te bereiden. Dit dwingt hem zijn krachten in te spannen, naar interessantere opties te zoeken, zijn werk in overeenstemming met de gegeven omstandigheden te regelen.

Zang-, dans-, theaterwedstrijden en schoonheidswedstrijden leren de deelnemers niet bang te zijn voor het publiek en zelfverzekerd op het podium te staan. Zelfs als een persoon geen winnaar wordt en helemaal geen prijs ontvangt, zal hij in het openbaar leren spreken, en dit kan erg nuttig zijn in het leven.

Wedstrijden brengen vaak mensen uit verschillende steden samen. In dit geval kan er sprake zijn van correspondentie en intramurale rondleidingen. Na de eerste etappe te hebben gewonnen, krijgt een persoon de kans om op een face-to-face tour te gaan, terwijl de organisatoren vaak voor de reis betalen. Dus de deelnemer kan nieuwe steden en hun bezienswaardigheden zien, zelfs als hij niet erg rijk is en zo'n reis nooit zou hebben kunnen betalen.

Voor organisatoren kan de mogelijkheid om te zien wat voor soort mensen met deze of gene creativiteit bezig zijn en waartoe ze in staat zijn niet minder belangrijk zijn dan voor de deelnemers zelf. Ze kunnen de meest getalenteerde en veelbelovende kiezen uit alle deelnemers.

Aanbevolen: