Hoe Maak Je Kostuumpoten?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Kostuumpoten?
Hoe Maak Je Kostuumpoten?

Video: Hoe Maak Je Kostuumpoten?

Video: Hoe Maak Je Kostuumpoten?
Video: Geef jij een vuurtje aan een kind van 13 jaar? | Mensenkennis 2024, April
Anonim

Het kostuum van elk dier ziet er veel authentieker uit als het niet alleen uit oren en een staart bestaat! Een konijn, een beer, een vos en de rest van de poten zijn essentieel. Bovendien is het beter als er zowel voor- als achterpoten zijn. In dit geval zal de acteur zich een echt konijn of de beste vos ter wereld voelen.

Hoe maak je kostuumpoten?
Hoe maak je kostuumpoten?

Noodzakelijk

  • Bont - ongeveer 10 vierkante meter. dm
  • Stof in de kleur van de vacht aan de binnenkant van de handschoenen
  • Zware stof op de zool
  • Papier, lijm, schaar, draad, naalden
  • Rolmaat
  • Rubber
  • oude film
  • Universele lijm

instructies:

Stap 1

Begin met de achterpoten. Ze zijn gesneden als gewone schoenovertrekken. Omcirkel het been en maak twee stukken van de zolen van dikke stof. Vergeet de naadtoeslagen niet. Meet langs de rand van de zool vanaf het meest bolle punt van de hiel tot het meest bolle punt van de teen. Teken een lijn van deze lengte op het papier. Dit wordt de lijn tussen de buitenzool en de zijkant.

Trek een loodlijn vanaf het meest convexe punt van de hiel en stel de hoogte van het product erop in. Trek door dit punt een lijn evenwijdig aan de lijn waar de zool en de zijkant samenkomen. Meet de omtrek van je scheenbeen op die plaats. Deel deze maat door twee, voeg 5 cm en naadtoeslagen toe en leg de resulterende maat opzij vanaf het einde van de loodlijn. Verbind het eindpunt met het meest convexe punt van de teen. Het bleek een patroon te zijn van de helft van het zijdeel.

Stap 2

Knip het patroon uit en omcirkel langs de zelfkant van de vacht, voeg 1, 5 cm toe voor de naden en 2 cm voor de bovenste marge. Maak 4 van deze delen. Vouw de stukken in paren met de vacht naar elkaar toe. Rijg en naai de voor- en achternaden. Buig de bovenste toeslag naar de verkeerde kant en naai de poten. Draai het werkstuk binnenstebuiten en lijn het uit met de zool. Verzamel het bovenste stuk samen indien nodig. Veeg de onderdelen en naai ze met de hand of op een typemachine.

Rijg het elastiek in het trekkoord en pas het aan over je been.

Stap 3

Maak de bovenbenen in de vorm van wanten.

Trek je hand met gevouwen vier vingers over op een stuk papier. De duim moet iets uitsteken. Knip 2 stukken bont en 2 stukken stof uit. Laat naadtoeslagen en toeslagen voor de bovenzoom. Markeer de vingers op de vachtdetails, afhankelijk van het aantal vingers van het dier en naai met een decoratieve steek.

Vouw de delen in paren, goede kanten op elkaar, veeg en naai. Maak een trekkoord langs de pols en steek het elastiek erin.

Stap 4

Knip een klauwsjabloon uit papier. Maak klauwen van het materiaal dat je hebt. Bevestig ze aan de boven- en onderbenen met lijm of naai ze vast.

Aanbevolen: