Waarom Heb Je Een Vrijgezellenfeest Nodig Voor De Bruiloft?

Inhoudsopgave:

Waarom Heb Je Een Vrijgezellenfeest Nodig Voor De Bruiloft?
Waarom Heb Je Een Vrijgezellenfeest Nodig Voor De Bruiloft?

Video: Waarom Heb Je Een Vrijgezellenfeest Nodig Voor De Bruiloft?

Video: Waarom Heb Je Een Vrijgezellenfeest Nodig Voor De Bruiloft?
Video: MIJN VRIJGEZELLENFEEST! | Vloggloss 943 2024, Maart
Anonim

De traditie van het houden van een vrijgezellenfeest bestond zelfs onder de oude Slaven. Toegegeven, het was lang niet zo wijdverbreid als een vrijgezellenfeest en werd vrij bescheiden gehouden. Nu is het afscheid van het vrijgezellenleven veel stormachtiger geworden, wat soms voor angst bij bruiden zorgt.

Waarom heb je een vrijgezellenfeest nodig voor de bruiloft?
Waarom heb je een vrijgezellenfeest nodig voor de bruiloft?

Waar is het vrijgezellenfeest voor?

De pre-wedding drukte kost enorm veel tijd en moeite. Het komt vaak voor dat de zenuwen van de jongeren op hun limiet zitten. Vrijgezellen- en vrijgezellenfeesten zijn die evenementen waarmee de bruid en bruidegom kunnen ontspannen en stress kunnen verlichten.

Meestal wordt het vrijgezellenfeest in het weekend gehouden, een week voor de bruiloft, en niet op de vooravond, zoals vroeger het geval was. Het is onredelijk om de stress net voor de bruiloft te verlichten, omdat de bruidegom in dit geval het risico loopt in een zeer deplorabele staat op het belangrijkste feest in zijn leven te verschijnen.

Tijdens het vrijgezellenfeest accepteert de bruidegom "condoleances" van vrienden, krijgt hij enorm veel advies en hoort hij mogelijk enge verhalen over het gezinsleven. Als zijn relatie met de bruid echter harmonieus is, moet ze niet bang zijn dat haar geliefde bang zal zijn en van gedachten zal veranderen. Hij weet tenslotte dat zijn bruid de beste ter wereld is.

Op het vrijgezellenfeest kunnen jongeren verschillende details van de bruiloft bespreken, bijvoorbeeld hoe ze zich voorbereiden op de bruidsprijs. Als de bruidegom een romanticus is (moeilijk te geloven, maar ze zijn nog steeds aan het daten) en wil hij een verrassing voor zijn geliefde voorbereiden, waarvoor hij misschien de hulp van vrienden nodig heeft, dan kan dit ook tijdens het vrijgezellenfeest worden besproken. Bovendien zal de bruidegom hier vrienden kunnen ontmoeten die om de een of andere reden de bruiloft niet kunnen bijwonen.

Gevaarlijke momenten bij het houden van een vrijgezellenfeest

Bij het organiseren en leiden van het vrijgezellenfeest moet de bruidegom worden bijgestaan door een getuige. De locatie kan een vrijgezellenappartement zijn, of een bar of een club. Bij mooi weer kunt u het buiten doorbrengen, picknicken met barbecue.

Bruiden zijn vaak bang dat er op het vrijgezellenfeest te veel alcohol zal zijn. Dit hangt echter volledig af van de voorkeuren van de bruidegom. Als hij en zijn gezelschap drinkers zijn, dan is het vrijgezellenfeest geen uitzondering. Als alcohol niet tot zijn prioriteiten behoort, zal hij waarschijnlijk niet dronken worden op een vrijgezellenfeest.

Een andere hardnekkige angst voor bruiden is dat een vrijgezellenfeest niet compleet is zonder een striptease. Dit is echt mogelijk. Als het feest echter plaatsvindt in een fatsoenlijke club, dan blijft alles beperkt tot striptease. Als het meisje thuis wordt uitgenodigd, komt ze vergezeld van bewakers die, indien nodig, snel orde op zaken stellen. In ieder geval heeft de bruidegom zijn keuze al gemaakt en moet de toekomstige vrouw hem leren vertrouwen.

Aanbevolen: