Hoe Vier Je 1 April Thuis?

Inhoudsopgave:

Hoe Vier Je 1 April Thuis?
Hoe Vier Je 1 April Thuis?

Video: Hoe Vier Je 1 April Thuis?

Video: Hoe Vier Je 1 April Thuis?
Video: 1 april grappen: waarom? 2024, April
Anonim

De dag van het lachen en grappen nadert en dit is een goede reden om een leuke vakantie voor het hele gezin te organiseren. Naast dat het altijd leuk is om dierbaren in de maling te nemen, is het ook gezellig. In het begin lacht iedereen elkaar uit en na verloop van tijd herinneren ze zich de oude grap meer dan eens, waardoor de algemene stemming in het gezin stijgt.

Hoe vier je 1 april thuis?
Hoe vier je 1 april thuis?

instructies:

Stap 1

Je kunt de hele dag door grappen van huisgenoten uithalen en 's avonds een feestje bouwen en de leukste evenementen inventariseren.

Stap 2

Verstop je pantoffels aan de vooravond van de vakantie. Neem vervolgens een beker voor tandenborstels, laat de Moment-lijm op de bodem vallen en lijm de borstels op de bodem van de beker. En leeg de inhoud van de tube tandpasta en vul deze bijvoorbeeld met mayonaise. Het is handig om dit te doen met een spuit zonder naald. Wacht 's ochtends tot iedereen uit bed is gekomen en probeer hun tanden te poetsen. Feliciteer dan iedereen met de vakantie, deel nieuwe tandenborstels en slippers uit. Kijk nu naar de tweede poging bij het ochtendtoilet.

Stap 3

Zet 's morgens alle klokken in huis ongemerkt 1 uur vooruit. Het is heel leuk als een mens de hele dag in een "nieuwe" tijd leeft en overal een uur eerder komt.

Stap 4

Met iemand van je familie in de keuken zitten, thee of koffie zetten, rustig een serieus gesprek beginnen. Wanneer je de persoon bij een gesprek betrekt, zet dan de vergiftiging in scène. En dan hangt het allemaal af van je acteervaardigheden.

Stap 5

Vraag je moeder om je man op 1 april te bellen en te zeggen: "Hallo, schoonzoon! Vertel Allochka dat haar vader met reparaties is begonnen, dus voorlopig blijven we bij jou."

Stap 6

Een man kan zijn geliefde vrouw een ongewoon boeket geven! In zijn rol zal bijvoorbeeld een honkbalknuppel zijn, waarop een inscriptie zal staan: "De meest zachte en aanhankelijke vrouw ter wereld!". Wikkel het in ondoorzichtig bruin papier als een boeket. Als je in je hand iets ziet dat op een bloem lijkt, zal je geliefde natuurlijk wachten op een roos, maar door het papier uit te rollen, zal ze een vleermuis vinden. Laat in de instructie achter: "Een multifunctioneel apparaat dat is ontworpen om spijkers te slaan, deeg te rollen, zelfverdediging en het grootbrengen van een echtgenoot."

Stap 7

Breng een onbekend kind mee naar huis, benader uw vrouw met een schuldige blik en zeg hem dat dit 'de zonde van uw jeugd' is, en hij zal nu bij u wonen.

Stap 8

Vergeet 's avonds bij het dekken van de tafel niet dat de feestdag op 1 april wordt gevierd. Leg in plaats van een mooi tafelkleed krantenpapier en in plaats van prachtige glazen, gefacetteerde glazen. Maak de traktatie ook ongebruikelijk. Plaats oneetbare items naast normaal voedsel. Plaats kleine dingen op de stoelen die een hoog geluid maken wanneer erop wordt gedrukt.

Stap 9

Plan een paar stripwedstrijden voor de avond en vat aan het einde van de vakantie de meest succesvolle tekening samen en bespreek deze.

Aanbevolen: