Wat Geef Je Een Programmeur Voor Het Nieuwe Jaar?

Inhoudsopgave:

Wat Geef Je Een Programmeur Voor Het Nieuwe Jaar?
Wat Geef Je Een Programmeur Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Wat Geef Je Een Programmeur Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Wat Geef Je Een Programmeur Voor Het Nieuwe Jaar?
Video: Hier moet een beginner aan denken om programmeur te worden !!! 2024, Mei
Anonim

Het kiezen van een cadeau voor een programmeur voor deze prachtige vakantie is helemaal niet zo eenvoudig als sommige mensen denken. Een flash drive of een externe drive zijn verre van de dingen die hij graag zou zien in een mooie doos onder de kerstboom…

Wat geef je een programmeur voor het nieuwe jaar?
Wat geef je een programmeur voor het nieuwe jaar?

Ja, natuurlijk zullen programmeurs of systeembeheerders verbruiksartikelen (zoals een andere geheugenkaart) positief waarderen, omdat deze items kunnen worden gebruikt bij het uitvoeren van werktaken, maar dit is een erg saai geschenk … Laten we eens nadenken over wat een persoon echt kan plezieren werkzaam in een functie gerelateerd aan IT.

Heerlijk cadeau

De eenvoudigste optie is de meest voorkomende - verschillende goodies. Welke zoetekauw zal niet blij zijn met een goede set snoepjes, maar een fijnproever zal zijn favoriete soorten koffie, thee of goede alcohol lusten. Combineer bovenstaande items met elkaar en laat de ongelukkige die niet alleen alle werkdagen, maar ook de weekenden achter de computer zit, worden afgeleid door een kop goede koffie met hoogwaardige chocolade.

Nuttig advies: om een cadeau origineler te maken, kunt u aandacht besteden aan ambachtelijke opties voor snoep - snoep, gebak, cakes, gemaakt in het originele ontwerp.

Opmerking! Niet iedereen zal van snoep houden. Voor hen kun je een fruitmand, goede vleesproducten, enz.

Nuttig cadeau

Een programmeur kan niet alleen en niet zozeer geheugendragers zijn, maar ook gewone dingen als knusse sjaals, mutsen, wanten, vesten en vesten en andere warme dingen. Ook originele pantoffels, overhemden (als je de exacte maat en de gewenste kleuren zeker weet), goed briefpapier, etc. zijn erg handig.

Verzamelobjecten en hobby's

Als je de hobby's van je vrienden kent, overweeg dan om hun verzameling aan te vullen of hun hobbymogelijkheden uit te breiden. Geschenken zoals themabeeldjes op basis van beroemde spellen of de benodigde hulpmiddelen om creatief werk te doen, zullen erg goed zijn.

Wat mag er niet geschonken worden?

Zoals iedereen zal een IT-specialist helemaal niet blij zijn met formele geschenken die alleen voor de show zijn gekocht. Een dozijn plastic varkens op tafel of vier sleutelhangers met apen maken de vakantie van je vriend niet leuker. En zelfs een cadeaubon, als deze verkeerd is gekozen, zal alleen maar storen, ondanks het bedrag op deze kaart.

Aanbevolen: