Wat Geef Je Een Tiener Voor Het Nieuwe Jaar?

Wat Geef Je Een Tiener Voor Het Nieuwe Jaar?
Wat Geef Je Een Tiener Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Wat Geef Je Een Tiener Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Wat Geef Je Een Tiener Voor Het Nieuwe Jaar?
Video: JIJ ALS KIND vs. JIJ ALS TIENER OP SCHOOL! 2024, April
Anonim

Tieners zijn vaak grillig in hun verlangens en het is heel moeilijk om ze te verrassen met een geschenk. Bovendien is het budget voor nieuwjaarsgeschenken van ouders beperkt en wil het kind niet nog een gadget kopen.

Wat geef je een tiener voor het nieuwe jaar?
Wat geef je een tiener voor het nieuwe jaar?

Moderne tieners worden verwend met cadeaus, het is al moeilijk om ze ergens mee te verrassen. En tegelijkertijd verwachten ze niet minder wonderen voor het nieuwe jaar dan baby's. De taak van volwassenen is om matig te blijven geloven in wonderen en opvoedcapaciteiten. Een nieuwjaarscadeau hoeft helemaal niet duur te zijn. 13-15-jarige kinderen geloven niet meer in sprookjes over de kerstman, daarom is het noodzakelijk om van tevoren uitleg te geven over de financiële mogelijkheden van het gezin.

Er zijn kinderen die duidelijk weten wat ze cadeau willen krijgen. Er zijn kinderen met overdreven eisen of voortdurend twijfelen aan hun verlangens. In deze gevallen moeten volwassenen zelf beslissen hoe ze het kind schenken.

Sommige kinderen hebben nog steeds een passie voor constructeurs of bordspellen. In dit geval is Lego een veilige gok voor jongens. Dixit en Imaginarium zijn de leiders onder de bordspellen. Meisjes kunnen een porseleinen verzamelpop krijgen aangeboden. Trouwens, het is veel gemakkelijker om geschenken aan meisjes te geven. Jongens zullen modieuze kleding en sieraden niet waarderen als presentatie. Tienermeisjes kunnen al naar leeftijd begaafde cosmetica zijn. Wit-Russische fabrikanten (Belita Vitex), Clinique, Cover Girl, Urban Decay hebben cosmetica- en verzorgingslijnen voor tieners.

Een polshorloge kan een universeel cadeau worden voor jongens en meisjes. Bovendien past deze gift wellicht goed in het gezinsbudget. U hoeft geen dure merken te kopen. Er zijn uitstekende budget horlogemerken op de markt (bijvoorbeeld Swatch, Pobeda) met goede consumenteneigenschappen. Zelfs als het kind een mobiele telefoon heeft, is het horloge geen overbodige accessoire. Dit is een geweldige kans om ze netjes te leren dragen.

Maar er is nog steeds zo'n bedreigde diersoort als lezende kinderen! Zo'n tiener kan als "lading" een boek worden aangeboden. Maar precies degene waar hij om vraagt. Als u het lezen van Stephen King of Dmitry Glukhovsky nog niet toestaat, kan op zo'n feestdag een uitzondering worden gemaakt. Natuurlijk moet alles binnen de toegestane grenzen blijven en te "volwassen" boeken mogen niet worden geschonken.

Aanbevolen: