Wat Geef Je Een Minimalist Voor Het Nieuwe Jaar?

Wat Geef Je Een Minimalist Voor Het Nieuwe Jaar?
Wat Geef Je Een Minimalist Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Wat Geef Je Een Minimalist Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Wat Geef Je Een Minimalist Voor Het Nieuwe Jaar?
Video: Wat geef je een minimalist? 20 minimalistische cadeau tips 2024, Mei
Anonim

Nieuwjaar is een van de meest geliefde en gewenste feestdagen over de hele wereld. Een belangrijke rol in de pre-New Year sfeer wordt gespeeld door de keuze van geschenken voor familie en vrienden. Ondanks het feit dat de winkelrekken vol staan met verleidelijke aanbiedingen, leidt de keuze voor een geschenk ons soms tot een doodlopende weg, dus ik stel voor om de keuze van presentaties een beetje anders te bekijken.

Wat geef je een minimalist voor het nieuwe jaar?
Wat geef je een minimalist voor het nieuwe jaar?

Minimalisten zijn bijzonder praktisch en nauwgezet. Ze gebruiken dingen waarvoor ze bedoeld zijn en proberen in de regel onnodige items in de omringende ruimte te vermijden. Het is ook vermeldenswaard dat minimalisten vaak houden van eenvoudige, laconieke vormen en netheid behouden. Op basis van deze karaktereigenschappen worden geschenken geselecteerd.

Het is moeilijk om praktische mensen te plezieren, een geschenk voor hen moet "noodzakelijk" zijn, anders loop je een groot risico, en het ding dat je hebt gedoneerd wordt geclassificeerd als "stofverzamelaars" of ronduit "vuilnis". Minimalisten houden minder van verrassingen, dus het is beter om vooraf te weten wat hun wensen, geplande aankopen of in ieder geval hun voorkeuren zijn.

Schrik niet, een geschenk moet over het algemeen gewoon zinvol zijn, en dergelijke dingen zijn te vinden in verschillende categorieën. Voor een minimalistische collega kan bijvoorbeeld een schrijfpen of notitieboekje werken. Waarom? Deze dingen hebben een direct doel, ze hoeven niet "in gedachten te worden gebracht" of aangepast aan de gebruikelijke gang van zaken. Geloof me, als je een beeldje geeft, een symbool van het jaar, dan het maximum, zal het gewoon ergens in de hoek van het nachtkastje blijven en de persoon elke keer irriteren.

Voor een minimalist die je familielid of goede vriend is, kun je iets kiezen uit een huishoudthema, maar dit iets moet 100% worden gecombineerd met het interieur van het huis van de minimalist. Dergelijke geschenken zijn moeilijk als een verrassing te presenteren, dus het is beter om vooraf met de begiftigde te praten. Misschien neem je genoegen met een goede deken, een set beddengoed in het algemene bereik van de slaapkamer, of pak je een nieuwe serviesset.

Geld. Wie wat zegt, geld is een goed cadeau voor een minimalist, ook al is het klein, het komt goed van pas. Het belangrijkste is om achteraf niet te vragen waar het gedoneerde bedrag aan is besteed!

Wat cadeaubonnen betreft, het is de moeite waard om ze te geven als je 100% zeker bent van de noodzaak van een dergelijk geschenk, en het is in het algemeen beter om stil te staan bij de vorige optie en het bedrag gewoon in zijn pure vorm te geven, en in op de bijbehorende ansichtkaart schrijf je gewoon de bestedingsmogelijkheden, zodat je in zo'n cadeau een vleugje creativiteit kunt toevoegen.

Focus niet op meerdelige cadeausets, kies er een, maar echt noodzakelijk. En ook een goede optie voor deze groep mensen is lekker eten van hoge kwaliteit, want het belangrijkste voordeel is dat voedsel geen stof op de planken verzamelt, maar kortdurend plezier brengt!

Aanbevolen: