Hoe Ontmoet Je De Ochtend?

Inhoudsopgave:

Hoe Ontmoet Je De Ochtend?
Hoe Ontmoet Je De Ochtend?

Video: Hoe Ontmoet Je De Ochtend?

Video: Hoe Ontmoet Je De Ochtend?
Video: 3 tips voor een relaxte ochtend met kid(s) | Vroeg opstaan| Mindset| Avond | MISS SMILE PHOTOGRAPHY 2024, April
Anonim

Hoe iemand zijn ochtend tegemoet gaat, hangt grotendeels af van hoe de hele dag later zal verlopen. Het is één ding om wakker te worden met het rinkelen van een wekker, op het laatste moment op te staan en, haastig aangekleed, zonder ontbijt naar het werk te rennen. En een ander ding is om van je ochtend je favoriete moment van de dag te maken.

Hoe ontmoet je de ochtend?
Hoe ontmoet je de ochtend?

instructies:

Stap 1

Er wordt aangenomen dat de dagelijkse routine van leeuweriken het gezondst is voor mensen, d.w.z. beter vroeg naar bed gaan en vroeg opstaan. Dus het kost over het algemeen minder tijd om te slapen, en wakker worden om 6-7 uur geeft je meer kracht dan latere uren. Het is ook handig voor werkende mensen die zich klaar kunnen maken voor hun werk en van de ochtend kunnen genieten zonder zich druk te maken of bang te zijn om te laat te komen. Ga daarom op het optimale tijdstip naar bed om voldoende te slapen en niet elke keer dat de wekker afgaat te lijden.

Stap 2

Als je wakker wordt, probeer dan niet op hetzelfde moment uit bed te springen, maar lig een paar minuten met je ogen dicht. Maar om niet weer in slaap te vallen, strek je je hele lichaam, maak eenvoudige bewegingen met je armen en benen. Onthoud wat u vandaag te wachten staat.

Stap 3

Als je je wast, drink dan een glas schoon water of water gemengd met een halve citroen en honing. Water herstelt cellen na de slaap en reinigt het lichaam, citroen en honing stimuleren en verzadigen met vitamines. Daarna wordt aangeraden om 15 minuten tot een half uur te wachten met eten. Maak je ontbijt zo gezond en voedzaam mogelijk, maar niet zwaar, anders word je slaperig in plaats van opgewekt.

Stap 4

Als je tijd hebt, doe dan een korte warming-up en doe minstens twintig minuten aan een of andere vorm van gymnastiek.

Het is niet aan te raden om 's ochtends te actieve oefeningen te doen, omdat het lichaam nog niet volledig wakker is. Yoga of rekoefeningen kunnen op dit moment van de dag erg nuttig zijn.

Stap 5

Probeer je gedachten bij te houden en negatieve gedachten te vermijden. Hoe vaak beginnen mensen bij het ontwaken na te denken over hoe moe ze zijn van alles, dat ze weer niet genoeg konden slapen en dat ze de hele stad door moesten naar hun onbeminde werk. Maar deze houding kan de hele dag verpesten, en de verklaring hiervoor is simpel: een persoon zet het waarnemingsfilter aan en benadrukt automatisch onaangename momenten in de omgeving. Om te begrijpen hoe dit mechanisme werkt, kun je jezelf een minuut lang de taak geven om in de kamer alleen rode objecten op te merken (of alleen gele, enz.). En omgekeerd, als iemand vrolijk en positief is, ziet hij mooie dingen om zich heen, nieuwe kansen, interessante mensen.

Stap 6

Maak een ochtendwandeling voor een frisse neus, die nog geen tijd heeft gehad om zich te vullen met de geur van benzine. Als je naar je werk moet en het is niet ver van je huis, loop er dan naartoe. U kunt ook uw favoriete audioboeken of podcasts downloaden naar uw speler, die u inspireren tot nieuwe prestaties en u opvrolijken of verkwikkende muziek.

Aanbevolen: