Hoe Een Knuffel In Te Pakken?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Knuffel In Te Pakken?
Hoe Een Knuffel In Te Pakken?

Video: Hoe Een Knuffel In Te Pakken?

Video: Hoe Een Knuffel In Te Pakken?
Video: How to crochet Easy Winter Hat/Women/Teens/For beginner Зимняя женская шапка крючком/для начинающих 2024, April
Anonim

Het is veel leuker om cadeaus te krijgen als ze een goed design hebben, zorg dus vooraf voor een mooie verpakking. Bovendien, als het met je eigen handen is gemaakt, geeft het je de mogelijkheid om er een stukje van je ziel in te stoppen.

Hoe een knuffel in te pakken?
Hoe een knuffel in te pakken?

instructies:

Stap 1

Als je weinig tijd hebt om een knuffel in te pakken, kun je inpakpapier gebruiken. Leg het speeltje in het midden van het vel, til de randen van het papier op, verzamel ze mooi en knoop ze vast met een lint of strik. Of, als je de kans hebt, kun je een mooie stof gebruiken in plaats van papier (de vorm van de snede moet vierkant zijn), die je naar wens kunt versieren met kant, linten, kralen of kralen.

Stap 2

Ook kunt u, afhankelijk van de grootte van het speelgoed, verschillende opties voor dozen maken. U kunt bijvoorbeeld een halfopen doos maken met een raam van tafelzeil. Om het te maken, meet u de hoogte, breedte en diepte van het speelgoed. Maak vervolgens op basis van deze gegevens een doos van dik karton.

Stap 3

Teken aan de zelfkant van het deksel de omtrek van het toekomstige venster, waarvan de vorm uitsluitend afhangt van de vorm van het knuffeldier en van uw wensen. Het kan bijvoorbeeld een ovaal of rechthoek zijn, maar je kunt een raam en andere vormen geven - maak het in de vorm van een hart, een ster of een contour (dit hoeft niet de contour van het speelgoed zelf te zijn, maar je kunt bijvoorbeeld de contouren van een engel of een speelgoedautootje maken). Daarna moet de getekende figuur worden uitgesneden met een papiermes. En tot slot, lijm het raam met een dik tafelzeil vanaf de zelfkant van het deksel.

Stap 4

Daarna kun je verder gaan met het decoreren van de doos. Je kunt het dus bijvoorbeeld versieren met stickers of appliqués, of het vastbinden met een breed lint en er een strik aan binden. Een geschenk kan er ook heel elegant uitzien als je een doos met een geschenk bindt met een lint en in plaats van een strik een bloem of een klein bloemstuk maakt.

Stap 5

Als je niet wilt dat de verpakking open is, kun je een gesloten verpakking maken voor de knuffel. Het kan bijvoorbeeld een doos zijn die is gemaakt van losse stukken die uit karton zijn gesneden. Maak een bodem, twee zijden in de breedte, een in de lengte en een in de lengte + volgens de afmetingen van de gewenste hoes. Lijm elk van deze onderdelen met inpakpapier en lijm ze vervolgens aan elkaar. Tegelijkertijd kun je als stropdas een stuk tape tussen de onderkant van de doos en de voorkant lijmen, evenals vanaf de verkeerde kant van het deksel.

Aanbevolen: