Hoe Versier Je Een Raam Voor Het Nieuwe Jaar?

Inhoudsopgave:

Hoe Versier Je Een Raam Voor Het Nieuwe Jaar?
Hoe Versier Je Een Raam Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Hoe Versier Je Een Raam Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Hoe Versier Je Een Raam Voor Het Nieuwe Jaar?
Video: Рождественская Вытынанка "Святая Семья" Как сделать вытынанку на окно. Украшения окна к новому году. 2024, April
Anonim

Op oudejaarsavond heerst er een bijzondere sfeer in huis. Zilverachtige sneeuwvlokken, de geur van sparrentakken en mandarijnen, het geluid van bellen - dit alles zorgt voor een ongelooflijk feestelijke sfeer. Frost tekent gewoonlijk ingewikkelde patronen op de ramen, maar degenen die metalen kunststof ramen hebben geïnstalleerd, zullen de creativiteit van de ijskunstenaar moeten vergeten en zelf glas en raamopeningen moeten versieren.

Hoe versier je een raam voor het nieuwe jaar?
Hoe versier je een raam voor het nieuwe jaar?

Het is nodig

  • - lijmpistool, draadring, sparren takken, decoratieve elementen, dikke draad
  • - plastic flessen, acrylverf, schaar, linten
  • - kleine capaciteit, schuimrubber, tandenborstel

instructies:

Stap 1

De naaldkrans is een populair nieuwjaarsattribuut dat vanuit Europese landen naar ons is gemigreerd. Neem een ring van sterk draad als basis van de krans. Om het decoratieve element volumineus te maken, legt u dennen- of vurentakken met een overlap.

Stap 2

Je kunt de krans versieren met dennenappels, noten, kunstbloemen en onbreekbare ballen die in gouden of zilveren kleur zijn geverfd. Bevestig alle elementen met een lijmpistool.

Stap 3

Maak naast de krans gouden bellen. Om ze te maken, neemt u kleine plastic flessen, snijdt u de onderste delen af en schildert u de bovenste delen met acrylverf van de geselecteerde kleur. Maak na het drogen in de kurk een gaatje en rijg de tape erin. Versier de flessenhalzen met linten.

Stap 4

Je kunt kunstmatige sneeuw gebruiken om het glas te versieren, maar als je gewend bent om de inrichting van je appartement met geïmproviseerde middelen te maken, gebruik dan tandpasta en suiker.

Stap 5

Om het "gereedschap" te maken, wikkelt u een stuk schuimrubber met tape zodat u het comfortabel in uw handen kunt houden. Knijp een kleine hoeveelheid tandpasta in een voorbereide container en voeg een beetje water toe. Als je overdrijft met water, zal de "verf" te vloeibaar blijken te zijn en zullen er vlekken op het glas ontstaan.

Stap 6

Doop het schuimsponsje in de tandpasta en dep het op het patroon. Evenzo is het goed om driften en sneeuw te tekenen.

Stap 7

Als je een sjabloon met sterren, speelgoed of sneeuwvlokken hebt, plak het dan op het oppervlak van het raam, doe een kleine hoeveelheid tandpasta verdund met water op de tandenborstel, richt het naar het raam, buig de borstelharen en laat langzaam los. Nadat het hele oppervlak van het sjabloon is gevuld met druppels, verwijdert u het sjabloon.

Stap 8

Suiker die aan de tandpasta wordt toegevoegd, zal helpen om de afbeelding te laten schitteren. Na het drogen op glas onder de stralen van de zon, zal het schitteren met de kleinste kristallen, waardoor een driedimensionaal beeld ontstaat.

Stap 9

Als je na de vakantie de ramen niet lang van feestelijke kunst wilt wassen, maak dan een draadgordijn. Bereid gouden draden voor met een lengte die gelijk is aan de afstand van de dakrand tot de vloer. Teken engelen, kerstbomen, sterren en bellen op karton. Knip de details in paren en lijm ze direct op de draad. Plaats gratis kralen en kleine kerstboomversieringen ertussen. Bind grote kralen aan de uiteinden om het gordijn zwaarder te maken.

Aanbevolen: