Hoe Te Ontspannen In Februari

Hoe Te Ontspannen In Februari
Hoe Te Ontspannen In Februari

Video: Hoe Te Ontspannen In Februari

Video: Hoe Te Ontspannen In Februari
Video: Tips om te ontspannen 2024, Mei
Anonim

Februari is de laatste wintermaand, dus in februari willen we dus eindelijk van de toch al behoorlijk vermoeide sneeuw en strenge vorst af, de situatie veranderen. Natuurlijk komen outdoorliefhebbers in februari het liefst tot rust in de skigebieden van Oostenrijk, Bulgarije, Frankrijk, Oekraïne of Andorra. Maar als je geen fan bent van alpineskiën, zou je de voorkeur moeten geven aan een reis naar de bergen om nieuwe ervaringen op te doen. Dus rusten op 23 februari is correct.

Hoe te ontspannen in februari
Hoe te ontspannen in februari

Je kunt bijvoorbeeld naar een van de landen van Zuid-Amerika gaan, omdat het daar in februari erg warm is, dus zowel strand- als sightseeingvakanties zijn mogelijk.

Tegenwoordig kiezen toeristen steeds vaker voor een wintervakantie in landen als Cuba of Cambodja. Cambodja trekt vooral liefhebbers van ecotoerisme en mensen die geïnteresseerd zijn in de geschiedenis van dit land. Excursies naar het tempelcomplex van Angkor laten niemand onverschillig. En strandliefhebbers gaan het liefst naar de populaire Cubaanse badplaats Varadera (Cuba) of de badplaats Sihanoukville (Cambodja).

Ook in februari is het toeristenseizoen in veel tropische landen in volle gang, bijvoorbeeld op de Malediven of Thailand. Als u een van deze bestemmingen kiest, kunt u volop genieten van ontspannen op de ongerepte koraalstranden, zwemmen in de blauwe zee, wandelen tussen weelderige tropische vegetatie.

Rondreizen in februari naar de Verenigde Arabische Emiraten zijn populair, bijvoorbeeld naar Dubai of Sharjah. Hier kunt u altijd rekenen op het hoogste serviceniveau, hotels in de VAE zijn vaak grote uitgaanscentra, op het grondgebied waarvan er sport-, winkel- en culturele voorzieningen zijn.

Maar met kinderen kun je het beste naar Turkije of Egypte gaan. Voor lokale normen is februari hier relatief koel, maar voor ons is het echte zomer, maar dan zonder de zinderende hitte. Zowel in Turkije als in Egypte vind je altijd veel waterparken en speeltuinen voor kinderen.

Maar u kunt in februari niet alleen ontspannen op de stranden, want deze maand in Europa wordt beschouwd als een van de meest verzadigde maanden met allerlei soorten vakanties en vieringen. Elk Europees land neemt traditioneel afscheid van een zorgeloos leven aan de vooravond van de vastentijd, dus in veel grote steden worden luidruchtige en kleurrijke carnavals gehouden. Als je in februari naar Nice, Venetië of Verona gaat, krijg je veel onvergetelijke en levendige indrukken.

Aanbevolen: