Hoe Ontmoet Je Jonge Mensen Op Een Bruiloft

Inhoudsopgave:

Hoe Ontmoet Je Jonge Mensen Op Een Bruiloft
Hoe Ontmoet Je Jonge Mensen Op Een Bruiloft

Video: Hoe Ontmoet Je Jonge Mensen Op Een Bruiloft

Video: Hoe Ontmoet Je Jonge Mensen Op Een Bruiloft
Video: Reageren op video's van 11 JAAR geleden!! 2024, April
Anonim

Een bruiloft kan traditioneel of eigentijds zijn. Maar in bijna elk scenario van deze ceremonie nemen ouders deel aan een bijeenkomst van jongeren. En om niet voor verrassingen te komen te staan, is het beter om vooraf een plan van aanpak te bedenken.

Hoe ontmoet je jonge mensen op een bruiloft
Hoe ontmoet je jonge mensen op een bruiloft

instructies:

Stap 1

Als je een traditionele bruiloft plant, zorg er dan voor dat je van tevoren een brood, een kleine zoutvaatje en een mooie zijden handdoek koopt. Het is beter als het brood zacht en vers is - de jongeren zullen het moeten eten. Wanneer de pas geslagen man en vrouw het restaurant binnenkomen of thuiskomen van het kadaster, nodigt u elk uit om een stuk van het brood af te breken. Wiens brok groter is, zal hij de belangrijkste in het gezin worden.

Stap 2

Tot nu toe is het in veel gebieden gebruikelijk om de jongeren te zegenen voordat ze het huis binnengaan. Als je besluit niet af te wijken van tradities, neem dan twee iconen - Jezus Christus en Onze-Lieve-Vrouw van Kazan. Onthoud dat je heiligdommen niet met je handen kunt nemen, alleen met een handdoek - een handdoek. De ouders van de pasgetrouwde zegenen hun dochter en vervolgens haar man. Dit moet gebeuren door het kruisteken met de icoon te maken, eerst over de vrouw, dan over haar verloofde. Dan slaan de jongeren de handen ineen en hun ouders dopen hen als gezin.

Stap 3

Als je geen aanhangers bent van oude rituelen, bereid dan een leuke ontmoeting voor voor de pasgetrouwden. Bestrooi ze met confetti of streamers, zet energieke muziek aan, overhandig een glas champagne. Geef je vrienden de kans om de pasgetrouwden te feliciteren. Vraag iedereen om vooraf twee of drie warme woorden te bedenken om de vergaderprocedure niet te vertragen. Als het eerste enthousiasme is gezakt, neem je iedereen mee aan tafel, de gasten en de jongeren hadden net tijd om honger te krijgen.

Stap 4

Regel een romantische date voor de jongeren. Maar hiervoor moet je hun steun inroepen. Laat de toekomstige man en vrouw een mooie dans leren, zoals een wals. Als het bruidspaar voor de deur staat, doe er dan guirlandes van verse bloemen op en geef ze een mooie kaars in een kandelaar. Zet de muziek aan en laat de kleintjes dansen. Presenteer de gasten rozenblaadjes in transparante schalen en vraag ze om ze op de pasgetrouwden te douchen terwijl de muziek speelt.

Aanbevolen: