Hoe Ontmoet Je De Jongeren?

Inhoudsopgave:

Hoe Ontmoet Je De Jongeren?
Hoe Ontmoet Je De Jongeren?

Video: Hoe Ontmoet Je De Jongeren?

Video: Hoe Ontmoet Je De Jongeren?
Video: Hoe denken Indonesische jongeren over Nederland? - Bonusmateriaal Terug naar Linggajati 2024, April
Anonim

Hoe u de pasgetrouwden begroet, hangt grotendeels af van hoe de bruiloft is georganiseerd. Verschillende soorten begroetingen omvatten vieringen die zijn georganiseerd in overeenstemming met traditionele Russische riten of die zijn georganiseerd volgens de tradities van andere landen. Er zijn echter in ieder geval een aantal algemene regels die gevolgd moeten worden.

Hoe ontmoet je de jongeren?
Hoe ontmoet je de jongeren?

instructies:

Stap 1

Ontmoet de pasgetrouwden met een glimlach. Dit lijkt misschien een onnodige herinnering, maar de opwinding van deze dag is vaak zo sterk dat er geen energie meer is voor emoties. Heb de moed en steun van de pasgetrouwden - ze hebben het dringend nodig.

Stap 2

Vertrek voor een vergadering op de binnenplaats van het huis als ze naar het appartement rijden of op de drempel van het restaurant als de viering daar plaatsvindt. Dit is in lijn met het oude gebruik, toen de jongen bij de poort werden begroet. Het werd als een goede traditie beschouwd en alle goede voortekenen zijn het waard om in te geloven.

Stap 3

Ga niet naar een pasgetrouwde vergadering voordat je ouders hen begroeten. Ze hebben het recht om als eerste de jongeren te feliciteren en te omhelzen. Alle andere gasten kunnen alleen achter hen aan komen. Bepaal vooraf de bestelling, zodat er geen verwarring en kleine grieven zijn.

Stap 4

Overweeg een andere goede traditie om jonge mensen te bedienen met glazen champagne. Nadat ze tot op de bodem zijn uitgelekt, moeten ze hun kopjes breken, want kapotte borden zullen zeker geluk in huis brengen.

Stap 5

Zoek een kans om op zijn minst een kleine bos bloemen aan de bruid te presenteren. Zeker, zowel tijdens de bruiloft als daarna, zal ze veel bloemen krijgen, maar deze zal speciaal worden, wat aangeeft dat alle vrienden en familieleden het nieuwe gezin met vreugde verwelkomen en klaar zijn om haar op te nemen in hun grote en warme kring.

Stap 6

Beschouw uw huwelijksceremonie op een manier die de pasgetrouwden behaagt. Onthoud waar ze van houden, waar ze gepassioneerd over zijn, wat ze leuk vinden. Vergeet alle regels en tradities en onthoud maar één ding: echt geluk voor een nieuw gezin zal gegarandeerd zijn als ze, wanneer ze elkaar ontmoeten, omringd zullen zijn door mensen die van hen houden en aan hen denken. En hoe ze elkaar zullen ontmoeten - met een brood of kaarsen, met lege handen of bloemen, is van veel minder belang.

Aanbevolen: