Wat Wens Je Jongeren Op Een Bruiloft

Inhoudsopgave:

Wat Wens Je Jongeren Op Een Bruiloft
Wat Wens Je Jongeren Op Een Bruiloft

Video: Wat Wens Je Jongeren Op Een Bruiloft

Video: Wat Wens Je Jongeren Op Een Bruiloft
Video: Medische Publieksacademie UMCG - Depressie bij jongeren 2024, April
Anonim

Een bruiloft is een van de gelukkigste gebeurtenissen in het leven van een man en een vrouw. En ik wil dat ze voor de rest van haar leven herinnerd wordt. Hiervoor is niet alleen een mooie vakantie belangrijk, maar ook wensen voor het bruidspaar.

Wat wens je jongeren op een bruiloft
Wat wens je jongeren op een bruiloft

Kenmerk van wensen voor een bruiloft

Als je besluit dat je je huwelijkswensen niet van tevoren hoeft voor te bereiden, denk dan nog eens goed na. Een bruiloft is een evenement waarbij opwinding wordt overgebracht op iedereen, zelfs de sterkste gasten. Stel je voor dat het jouw beurt is om een toost uit te brengen of een cadeau te geven, en alle woorden zijn ergens verward.

Wanneer u zoekt op de uitdrukking "wensen voor pasgetrouwden", zijn er zoveel resultaten dat u erin kunt verdwalen. En het is gemakkelijk om in de war te raken - de ene site biedt veel gedichten, een andere - toast, de derde - tips om zelf een felicitatie te schrijven. Voor uw wensen aan de jongeren is oprechtheid erg belangrijk, wat u ook kiest - een kwatrijn bespioneerd op internet of uw eigen geschreven woorden. Voor de pasgetrouwden is de bruiloft immers de belangrijkste feestdag en ze willen alleen vriendelijke en oprechte wensen horen.

Wat kun je dan het beste wensen? De meest neutrale wensen gaan over geluk, een vredig leven, lange jaren samen, vreugde, harmonie, liefde, over hoe je samen moeilijkheden en ontberingen kunt overwinnen. Het is belangrijk om het moment te benadrukken dat de pasgetrouwden altijd samen zullen zijn, ze zullen niet uit elkaar gaan.

Tip: maak je felicitaties niet te lang, zodat ze beter onthouden en opgemerkt worden. Je kunt het ook met de hand schrijven of uitprinten, zodat het bruidspaar het bij zich kan houden.

En natuurlijk wil iedereen iets ongebroken en origineels zeggen. Maar originaliteit zit niet alleen in woorden, maar ook in hoe ze te presenteren. Zelfs eenvoudige wensen voor "geluk, liefde en lange jaren samen" zullen er heel anders uitzien, geschreven in je eigen hand op een mooie ansichtkaart met de handtekening van degene die feliciteert. Als u een creatief persoon bent, kunt u zelf een ansichtkaart maken of een felicitatie naar uw smaak regelen.

Voorbeelden van felicitaties

Dus je bent in de stemming om je felicitaties aan het jonge paar te kiezen. Zoals hierboven vermeld, kunnen er verschillende soorten wensen zijn: een toast, een gedicht, een gezegde en zelfs een anekdote.

Tip: informeer vooraf naar de details van de bruiloft. Misschien zullen de pasgetrouwden tegen uitroepen "bitter" zijn. Of ze krijgen geen kinderen. In dit geval zijn wensen voor een groot gezin ongepast.

Vaak lopen op de bruiloft de getuigen van het bruidspaar rond de gasten en bieden hen aan om iets te wensen voor de nieuwe familie. Hier zijn enkele voorbeelden van felicitaties:

“Er is licht in de ogen van liefde en geluk!

Arbeid - voor de bruidegom, troost - voor de bruid …

Je gaat voor vele lange jaren

In het leven zijn we onafscheidelijk samen!”

©

"Om de pasgetrouwden te feliciteren met hun trouwdag, wil ik de woorden van een schrijver in herinnering roepen: "Een gelukkig huwelijk is een lang gesprek dat altijd te kort lijkt." Laat je leven samen een lang teder gesprek van je hart zijn."

'Ik zou willen dat je je nooit eenzaam voelt, want vandaag ben je niet meer zo. Houd dit gevoel voor altijd in je leven, onthoud je liefdesverhaal, word elke dag verliefd op elkaar en laat tegenspoed en moeilijkheden je schip van liefde niet zinken."

Aanbevolen: