Hoe Ontmoet Je Gasten Op Oudejaarsavond

Inhoudsopgave:

Hoe Ontmoet Je Gasten Op Oudejaarsavond
Hoe Ontmoet Je Gasten Op Oudejaarsavond

Video: Hoe Ontmoet Je Gasten Op Oudejaarsavond

Video: Hoe Ontmoet Je Gasten Op Oudejaarsavond
Video: HET Pakjes Spel op OUDEJAARSAVOND - Dit Is De Familie Meerschaert 2024, Mei
Anonim

Waarschijnlijk is het nieuwe jaar voor veel mensen de meest favoriete feestdag. Het ruikt naar dennennaalden, mandarijnen en chocolade. En we geloven oprecht, net als in de kindertijd, dat al het verdrietige en slechte in het oude jaar zal blijven, en het nieuwe jaar zal alleen alle goede dingen brengen. En ze zeggen ook dat als je het nieuwe jaar viert, je het zult besteden. Natuurlijk zit er een kern van waarheid in deze uitspraak.

Hoe ontmoet je gasten op oudejaarsavond
Hoe ontmoet je gasten op oudejaarsavond

instructies:

Stap 1

Maak een gastenlijst. Tegelijkertijd moet er rekening mee worden gehouden of de uitgenodigde mensen elkaar kennen, of ze gevoel voor humor hebben, of ze met elkaar overweg kunnen, of er veel vrouwen en mannen in het gezelschap zijn (een vrouw kan zich bijvoorbeeld ongemakkelijk voelen in een mannelijk bedrijf).

Stap 2

Bepaal wat voor soort menu je hebt. Wat de strijders voor een nuchtere levensstijl en gezondheid ook zeggen, onze mensen beschouwen de feestdagen als een kans om uit het hart te drinken en te eten. Als er meer vrouwen in het gezelschap zijn, moet je zeker denken aan zoete desserts, lichte snacks en wijnen. Als er meer mannen zijn, beknibbel dan niet op warme en vleesgerechten, sterkere dranken. Vergeet niet dat deze feestdag erg lang is, dus zorg ervoor dat de tafel rijk is.

Stap 3

Begin vroeg met het creëren van de vakantiestemming. Het is niet uit de lucht gegrepen, maar doelbewust en vakkundig gemaakt door de organisatoren van de vakantie. Heldere en mooie uitnodigingen met de originele tekst van het nieuwe jaar helpen je hierbij. Ze moeten worden verzonden naar alle gasten die zijn uitgenodigd voor de viering. Zorg ervoor dat uw gasten uw eigen uitnodigingen zullen waarderen.

Stap 4

Denk na over de aankleding van de feesttafel. Een mooi gedecoreerde tafel brengt de genodigden in een feestelijke stemming. Het is de laatste tijd erg in de mode om de tafel te dekken, volgens de oosterse kalender. Volgens de oosterse kalender heeft elk jaar zijn eigen kleuren. Om dit te doen, is het helemaal niet nodig om elke keer een nieuw duur tafelkleed te kopen. Koop wegwerppapier, maar geen tafelzeil. Het zal er vreselijk uitzien op de feesttafel, vergeet de feestelijke veelkleurige kaarsen niet. Ze zijn niet duur en elk jaar is er een mogelijkheid om nieuwe en mooie kaarsen te kopen. Papieren servetten helpen de nieuwjaarstafel in een bepaalde stijl te weerstaan. In de winkel vind je nu gemakkelijk servetten in verschillende designs en kleuren.

Stap 5

Zorg voor de inrichting van de kamer waar de vakantie zal plaatsvinden, de meest magische en fantastische van het jaar. Daarom zullen meer dan ooit glanzend, helder speelgoed, ballonnen, kleurrijke slingers, grappige posters geschikt zijn. Je kunt zelf iets maken of kopen in de winkel.

Stap 6

Maak een script voor de vakantie, maar neem het niet letterlijk, want Nieuwjaar is geen vakantie die zich leent voor plannen. En dit is tenslotte geen theaterfestival. Maar een goede gastheer zal nauwkeurig kunnen vaststellen dat de gasten zich vervelen. Dit is waar uw spaties met een groot aantal games, grappige wedstrijden, entertainment van pas komen om de "vechtgeest" van uw gasten te vergroten.

Stap 7

Probeer een muziekbibliotheek voor te bereiden met werken van verschillende stijlen. Om dit te doen, moet u de muzikale voorkeuren van uw gasten onthouden.

Stap 8

Regel voor jezelf en je dierbaren een heel, heel vrolijke, roekeloze vakantie zodat het lang in de ziel van je vrienden zal blijven.

Aanbevolen: