Hoe De Verjaardag Van Een Volwassene Te Vieren

Inhoudsopgave:

Hoe De Verjaardag Van Een Volwassene Te Vieren
Hoe De Verjaardag Van Een Volwassene Te Vieren

Video: Hoe De Verjaardag Van Een Volwassene Te Vieren

Video: Hoe De Verjaardag Van Een Volwassene Te Vieren
Video: #15.1 Extra: 'How to... verjaardag vieren in de klas' 2024, Mei
Anonim

Het vieren van de verjaardag van een volwassene is altijd interessant. Elke keer puzzel je hoe je dit feest kunt vieren zodat het lang in je geheugen blijft. Zoals gewoonlijk komen er familieleden, kennissen en vrienden langs. Zodat de gasten niet alleen aan tafel zitten, maar ook een verscheidenheid aan entertainment voor hen bedenken.

Hoe de verjaardag van een volwassene te vieren
Hoe de verjaardag van een volwassene te vieren

instructies:

Stap 1

Kook niet iets triviaals voor een gala-avond. Onthoud dat op dagen als deze, iedereen wonderen verwacht. Neem contact op met uw vakantiebureau. Daar kunt u zelfs een ballonvaart aangeboden krijgen.

Stap 2

Regel een vakantietrekking tijdens de viering. Huur acteurs in of verzin zelf de plot van de grap. Er zijn nogal wat opties. Zo houden twee politieagenten de held van de gelegenheid vast en nemen hem mee naar de plek waar de feestelijke avond wordt georganiseerd. Natuurlijk zal de persoon die wordt vastgehouden zeer verrast zijn.

Stap 3

Organiseer wedstrijden en spelletjes voor gasten. Ze kunnen verschillend zijn. Gasten moeten bijvoorbeeld paren. Elk koppel is een vrouw en een man. Het doel is om de snoepverpakking open te klappen en de traktatie op te eten zonder je handen te gebruiken. Een van de koppels die het als eerste doet, wint.

Stap 4

Schrijf de eerste regels van een van de liedjes op stukjes papier in de vorm van harten en nodig de gasten uit om de verzen af te maken, waarvan ze de eerste regels beurtelings kregen. Een andere wedstrijd heet "Dress the Lady". Het meisje houdt een bal van lint in één hand en de man pakt met behulp van zijn lippen de punt van het lint en wikkelt het lint om het meisje. De winnaar is degene met een mooiere outfit, die de taak sneller aankan.

Stap 5

Heb een gemaskerd bal. Maak van tevoren uitnodigingen, waarin je aangeeft dat elke gast gekleed moet zijn in het kostuum van een film- of sprookjesfiguur. Tegelijkertijd kun je denken aan een wedstrijd voor de beste productie van een script uit een film. Iets bedenken.

Stap 6

Vergeet natuurlijk de feesttafel niet. Er kunnen veel heerlijke maaltijden worden bereid. Doe iets nieuws en origineels, vind interessante recepten in een kookboek of gerelateerd tijdschrift. Verras je vrienden en kennissen met geweldige salades, heerlijke zoetigheden. U kunt uw verjaardag samen met uw geliefde vieren. Als je niet van luidruchtige bedrijven houdt, dan is dit de perfecte optie voor jou.

Aanbevolen: