Hoe Voorkom Je Onnodige Aankopen Voor De Nieuwjaarsvakantie?

Inhoudsopgave:

Hoe Voorkom Je Onnodige Aankopen Voor De Nieuwjaarsvakantie?
Hoe Voorkom Je Onnodige Aankopen Voor De Nieuwjaarsvakantie?

Video: Hoe Voorkom Je Onnodige Aankopen Voor De Nieuwjaarsvakantie?

Video: Hoe Voorkom Je Onnodige Aankopen Voor De Nieuwjaarsvakantie?
Video: Ik heb 365 dagen lang 15.000 stappen per dag gelopen 2024, Mei
Anonim

Vooruit is het nieuwe jaar. Kerstbomen, geschenken, anticipatie op vreugde en ontspanning. En zoals gewoonlijk krijgen verkopers grote inkomsten met de verkoop van souvenirs, allerlei schattige snuisterijen. En je krijgt een hoop onnodige souvenirrommel en grote uitgaven. Hoe u kunt kiezen wat u nodig heeft en niet in de verleiding komt om onnodige dingen te kopen.

Hoe voorkom je onnodige aankopen voor de nieuwjaarsvakantie?
Hoe voorkom je onnodige aankopen voor de nieuwjaarsvakantie?

instructies:

Stap 1

Verdeel uw cadeau-aankoop in verschillende stappen.

Bepaal welke geschenken je aan familie en vrienden gaat geven.

Maak van tevoren een lijst met cadeaus.

Hiermee worden meerdere problemen tegelijk opgelost. Er is een grote kans om cadeaus voor een goede prijs te kopen. Als je ze in de online winkel bestelt, hoef je niet lang te wachten. En je hoeft niet in de menigte door de winkelcentra te dwalen. Je hebt tijd om naar iets beters te zoeken. En op oudejaarsavond hoeft u zich geen zorgen te maken. Je gaat minder winkelen. En daarom zullen de verleidingen om verschillende klatergoud te kopen, die over het algemeen niet nodig zijn, je omzeilen.

Stap 2

Bepaal ook wat u aan uw collega's wilt presenteren, als dat gebruikelijk is op uw werk. Observeer je collega's een tijdje en kijk wat het leuk zou zijn als ze cadeau krijgen. Denk je eens in, zou je zo'n cadeau voor jezelf kopen? Soms is het gepast om alleen een doos bonbons of een champagnetaart te schenken aan de hele afdeling.

Stap 3

Soms moet je ook cadeaus aan je vrienden geven.

Met wie van uw kennissen gaat u op vakantie afspreken? Bepaal hoeveel cadeaus je moet kopen. En misschien worden het een paar goedkope maar aangename souvenirs.

Stap 4

Bepaal hoeveel u bereid bent uit te geven aan cadeaus. En probeer je aan je budget te houden. Beantwoord voordat je iets koopt de vraag: heb je het echt nodig? En of het nodig zal zijn voor degene aan wie je dit geschenk hebt gekozen.

Plan toch een paar nieuwe nieuwjaarsballen om een feestelijke sfeer te creëren. Nieuw speelgoed voor de kerstboom, een interessante slinger, een beeldje van het symbool van het jaar.

Koop geschenken met plezier en geef ze met plezier.

Aanbevolen: