Hoe Te Fietsen Met Kinderen

Inhoudsopgave:

Hoe Te Fietsen Met Kinderen
Hoe Te Fietsen Met Kinderen

Video: Hoe Te Fietsen Met Kinderen

Video: Hoe Te Fietsen Met Kinderen
Video: Thuis Sporten: zo leer je je kind fietsen 2024, Mei
Anonim

Een fietstocht met kinderen is een geweldige manier om tijd door te brengen in de frisse lucht, samen te zijn en onvergetelijke ontdekkingen te doen. Maar om alles goed te laten verlopen, moet u uw reis plannen en niet vergeten wat u nodig heeft.

Hoe ga je fietsen met kinderen?
Hoe ga je fietsen met kinderen?

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat jij en de kinderen comfortabel zitten tijdens het fietsen. Als het kind oud genoeg is en zelfstandig een tweewielig voertuig bestuurt, controleer dan de betrouwbaarheid van het zadel, de spaken en de mate van bandenspanning. Als je kleintje niet alleen kan rijden, koop dan een speciaal fietsstoeltje of fietskar voor hem. Lees zeker de reviews en instructies, zorg ervoor dat het apparaat qua gewicht geschikt is voor het kind, voorzien van veiligheidsgordels.

Stap 2

Bereid alles voor wat je onderweg nodig hebt. Deze items zijn onder andere een pomp, een set sleutels, insectenwerend middel, zonnebrandcrème, extra kleding, water en broodjes. Het is ook de moeite waard om een antiseptisch middel, vochtige doekjes, panthenolzalf te pakken voor het geval dat, een pleister en een verband.

Stap 3

Denk aan beschermingsmiddelen. Koop zeker een fietshelm voor het kind, als het kind zelf op een kinderfiets gaat rijden, vraag hem dan om elleboogbeschermers en kniebeschermers aan te doen. Zorg ervoor dat ze de beweging niet belemmeren.

Stap 4

Plan je wandeling. Ongeacht de leeftijd van het kind en of het in het zadel van een apart voertuig zit of naast je, het is de moeite waard om een route te kiezen weg van auto's en met asfalt. De ideale plek zou een park met goede paden zijn.

Stap 5

Kleed de kinderen naar het weer.

Stap 6

Maak kleine stops om de 20-30 minuten, als je kleine kinderen hebt, kun je dit interval voor een student verlengen.

Stap 7

Bedenk dat fietsers gelijk worden gesteld aan weggebruikers, wees voorzichtig bij oversteekplaatsen, kruispunten en zebra's. Als uw kind op zijn eigen fiets rijdt en u kunt het park niet bereiken zonder een drukke weg over te steken, gebruik dan een auto om naar het park te gaan en stap over op tweewielers.

Stap 8

Let bij het kiezen van de reisduur op de leeftijd en het doorzettingsvermogen van uw kind. Het moet jullie allebei plezieren.

Aanbevolen: