Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren -

Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren -
Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren -

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren -

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren -
Video: Vieren we binnenkort singles day in plaats van Wapenstilstand? 2024, Mei
Anonim

Er is weer een jaar voorbij. De excentrieke haan heeft gekraaid, een nieuw symbool van het jaar nadert - de gele hond. En weer denken we na over hoe en waar we het nieuwe jaar gaan vieren.

Hoe het nieuwe jaar te vieren - 2018
Hoe het nieuwe jaar te vieren - 2018

Het uitgaande symbool van het jaar stond erop dat we op oudejaarsavond ons huis niet verlaten en de vakantie uitsluitend in hechte familiekring vieren. De nieuwe minnares van het jaar stelt ons niet alleen in staat om volop te genieten van degenen met wie we willen, maar ook om niet beperkt te worden door de vierkante meters van ons appartement of huis. Het enige waar de "viervoeter" op staat, is om alleen geplande gasten uit te nodigen voor de vakantie.

Je hoeft deze oudejaarsavond niet thuis te blijven. Dit betekent niet alleen het appartement, en zelfs de stad, maar het hele thuisland als geheel! Dat wil zeggen, je kunt heel goed Rusland verlaten met vrienden en een onvergetelijke wintervakantie doorbrengen. Alleen moet je er rekening mee houden dat in Europa alleen kerstmis lui en luidruchtig wordt gevierd, en daarna is het even stil. Na de kerst zijn de meeste attracties dus niet meer voor u toegankelijk.

Laten we de patriotten niet vergeten die de voorkeur geven aan "Nieuwjaar" in hun thuisland; en hoogstens waar ze klaar zijn om het huis te verlaten - elke andere stad van onze immense omvang: iemand heeft familieleden aan de andere kant van het land, iemand heeft vrienden in een naburige stad, enzovoort. Vergeet niet een cultureel programma samen te stellen met Sinterklaas en Snegurochka. Om dit te doen, is het niet nodig om contact op te nemen met speciale kantoren die matinees en andere dingen organiseren; jijzelf kan deze rollen aan, en wat zal dat leuk zijn! Lach met elkaar om deze maskerade en heb plezier vanuit het hart.

Om iedereen op zijn gemak te stellen, moet je de kamer waarin het plezier zal plaatsvinden, veranderen in een echt sprookje: versier de kamer helder, verwijder alle onnodige meubels zodat de kamer uitsluitend bedoeld is voor exploderende champagnekurken en eindeloos dansen. Als de organisatie van de vakantie op uw lot viel, denk dan goed na over de lijst met genodigden om de bazen niet aan dezelfde tafel te zetten met hun ondergeschikten of oude vijanden, anders wordt de vakantie gegarandeerd verwend.

Zoals alle Russen gewend zijn oudejaarsavond door te brengen: luisteren naar de formule van de president, een paar glazen champagne, een paar Olivier-lepels en - in bed. Verscheur deze Groundhog Day op nieuwjaarsdag! Zet de tv uit, bereid chique maaltijden en geef bijvoorbeeld een retrofeestje. Het wordt heel leuk om door je stoffige oude kasten te snuffelen, je in discostijl te kleden en te dansen op oude C. C. Catch-hits.

Als u niet van het plannen van evenementen houdt, hoeft u zich geen zorgen te maken. Spontaniteit is een geweldige optie om het nieuwe jaar door te brengen. Je kunt in een groep bij elkaar komen en de bergen in rennen, of je kunt gewoon spontaan in de eerste trein zitten die langskomt en vertrekken om het te vieren in een onbekende stad.

Over het algemeen kun je komend jaar weer helemaal tot rust komen!