Wat Te Geven Voor 23 Februari

Wat Te Geven Voor 23 Februari
Wat Te Geven Voor 23 Februari

Video: Wat Te Geven Voor 23 Februari

Video: Wat Te Geven Voor 23 Februari
Video: Het BESTE CADEAU dat op 23 februari. Wat te geven op februari 23 2024, Mei
Anonim

23 februari komt eraan en velen denken al aan cadeaus. Wat moet er voor deze feestdag worden gegeven en welke geschenken moeten worden vermeden?

De verrassing moet aangenaam zijn
De verrassing moet aangenaam zijn

Er is nog minder dan een maand over tot 23 februari en veel vrouwen denken al na over hoe ze hun man kunnen plezieren. Je wilt tenslotte niet alleen een cadeau "voor de show" geven, maar je soulmate aangenaam verrassen. In dit artikel geef ik voorbeelden van geschenken die wel en niet mogen worden gegeven.

Dus volgens mannen zijn de stomste cadeaus die ze ooit hebben gekregen:

1. Alle verschillende souvenirs, onnodige beeldjes en verschillende snuisterijen, gekocht bij de moppenkraam. Misschien kunnen alleen souvenirs van edelmetaal hier een uitzondering zijn.

2. Je moet geen scheerset geven, een man kan zo'n aankoop immers alleen doen, bovendien is het nog steeds een intiem proces.

3. Slipjes, sokken en ander ondergoed. Het is beter om dergelijke geschenken te bewaren voor Valentijnsdag.

4. Sommige meisjes geven knuffels, maar denk je dat een echte man een teddybeer leuk zal vinden? Dat klopt, je zult het niet leuk vinden.

5. Je moet een man geen bloemen en snoep geven, het is nog steeds ongepast.

Laten we nu eens kijken naar een lijst met geschenken die je man op 23 februari aangenaam kunnen verrassen:

1. Als je man iets verzamelt, waarom behaag je hem dan niet met zo'n geschenk.

2. Hoe afgezaagd het ook klinkt, het boek wordt nog steeds als een prioriteitsgeschenk beschouwd. Alleen van tevoren zul je moeten vragen aan wat voor soort literatuur een man de voorkeur geeft.

3. Buiten is het nog steeds ijzig genoeg, dus een trui van hoge kwaliteit kan een jonge man aangenaam verrassen, omdat hij hem later met trots kan dragen, denkend aan jou.

4. Met wie bedriegt een man je het vaakst? Uiteraard met uw eigen auto. Niet voor niets wordt aangenomen dat de auto de tweede vrouw is. Dus waarom zou je haar niet behagen? U kunt een radardetector, een navigator, stoelhoezen en andere accessoires doneren die tijdens het rijden van pas kunnen komen.

5. Als je jongeman dol is op computerspelletjes, waarom zou je hem dan niet een klein cadeautje geven in de vorm van een interessant spel. Toegegeven, in deze situatie kan een meisje haar man een hele week of zelfs een maand verliezen, totdat hij alle niveaus heeft gehaald. Daarom kunnen alleen de meest gedurfde vertegenwoordigers zo'n geschenk betalen.

6. Als je veel geld hebt, kun je een extreem cadeau organiseren - een parachutesprong, een vliegtuig vliegen of een paintballspel. Er zijn veel opties, het belangrijkste is om je verbeeldingskracht te tonen.

7. Een concertkaartje kan ook een leuk cadeau zijn. Vergeet niet dat je dit cadeau voor een man koopt, dus je moet van tevoren weten wat zijn voorkeuren zijn.

8. Een geschenk dat de status van een man benadrukt, kan heel toepasselijk zijn. Bijvoorbeeld een duur horloge of limited edition eau de toilette.

9. Alle mannen zijn in hun hart nog steeds kinderen. Verras uw kind, geef hem een auto of een helikopter op het bedieningspaneel, u zult lang plezier beleven.

Aanbevolen: