Wat Te Doen In Het Weekend

Inhoudsopgave:

Wat Te Doen In Het Weekend
Wat Te Doen In Het Weekend

Video: Wat Te Doen In Het Weekend

Video: Wat Te Doen In Het Weekend
Video: Wat ga jij doen in het weekend? (NT2 Waystage, #NT2, A2, 1.2) 2024, Mei
Anonim

Weekends bieden de mogelijkheid om een pauze te nemen en werkproblemen te vergeten. Als je je weekend op een interessante manier doorbrengt, zal het je werkdagen opfleuren en veel positieve emoties met zich meebrengen.

vyhodnye
vyhodnye

Weekend reizen

Een paar vrije dagen helpen je ontsnappen uit het saaie huis. Ga wandelen of wandelen. Overnachting op de nabijgelegen schilderachtige plek. Ga vissen. U kunt een meer culturele reis maken - bijvoorbeeld door een oud herenhuis of een kerk in de buitenwijken te bezoeken. Of je kunt een weekendje op excursie naar een andere stad. Ontsnap uit het benauwde Moskou, St. Petersburg of een andere grote stad, je zult de verhevenheid van al je zintuigen voelen. En op een korte reis kun je een kind meenemen. Sommige reisorganisaties bieden ook een interessante service - ze bieden weekendtochten naar badplaatsen aan.

Populaire plaatsen voor weekendtours zijn badplaatsen in Egypte, Turkije, Marokko, Spanje.

Wees creatief

Een vrije dag waarop je nergens heen hoeft, is een goed moment om je creativiteit de vrije loop te laten. Misschien droom je er al lang van om te leren tekenen of poëzie te schrijven. Of misschien wil je gitaar spelen of dansen. Ga ervoor! Het internet of speciale edities zullen helpen om de basis van creativiteit onder de knie te krijgen. Daarnaast hebben kunstacademies vaak weekendgroepen. Je kunt de hele dag creëren zonder bang te zijn om weer laat naar bed te gaan - hiervoor is het weekend uitgevonden.

Doe een algemene schoonmaak

Deze activiteit is geschikt voor mensen die een hekel hebben aan doelloos tijd verspillen. Neem een hele dag of zelfs twee voor een volledige en hoogwaardige reiniging. Dit zal erg handig zijn - u zult op weekdagen van kleine huishoudelijke taken afkomen en de gewenste bestelling voor een lange tijd vinden. Maak een duidelijk plan van aanpak en houd je eraan. Het belangrijkste is om eindelijk al het afval op te ruimen en de dingen weg te gooien die je lange tijd niet hebt gebruikt. Weekends zijn perfect om oude rommel op te ruimen.

Doe mee met de kunst

Maak een vrije dag om nieuwe dingen te leren. Maak een wandeling in musea en tentoonstellingen, woon een interessante lezing of masterclass bij. Als je helemaal geen zin hebt om de deur uit te gaan, lees dan een boek dat je een paar maanden geleden hebt gekocht of organiseer een avond met films van bekende regisseurs. Dergelijke creatieve dagen kunnen ook in een bedrijf worden doorgebracht - na de kennismaking met kunst kun je de ontvangen emoties bespreken.

Sommige musea zijn op de laatste zondag van de maand gratis open.

Weekendhersenontwikkeling

Heb je al lang het Engels willen herhalen dat je in je tweede jaar aan de St. Petersburg State University hebt geleerd? Het weekend is daar een goed moment voor. Je kunt de regels herhalen, stoffige studieboeken tevoorschijn halen of cursussen volgen, of je kunt gewoon online chatten en leven met Engelssprekende mensen. Als je niet geïnteresseerd bent in talen, onthoud dan wat je nog meer wilde leren. Misschien was je van plan om professioneel te groeien door een aantal computerprogramma's onder de knie te krijgen. Of er zijn honderden trainingsvideo's verzameld in uw mailinglijst. Bedenk dat een carrière niet zozeer afhangt van opleiding als wel van zelfstudie. Succesvolle mensen studeren ook in het weekend.

Aanbevolen: