Welk Cadeau Kan Een Kind Geven?

Welk Cadeau Kan Een Kind Geven?
Welk Cadeau Kan Een Kind Geven?

Video: Welk Cadeau Kan Een Kind Geven?

Video: Welk Cadeau Kan Een Kind Geven?
Video: Gratis speelgoed of niks | Mensenkennis 2024, Mei
Anonim

Een vakantie is een koortsachtige vreugdevolle voorbereiding, een feestelijke tafel, gasten, een versierd huis, mooie foto's. Kinderen nemen graag deel aan alle fasen van de voorbereiding van de viering. Meestal wil het kind niet alleen ouders en hun vrienden helpen bij het organiseren van een vakantie, maar ook in het middelpunt van de belangstelling staan, bijvoorbeeld door een cadeau te geven aan degene voor wiens eer het feest wordt georganiseerd.

Welk cadeau kan een kind geven?
Welk cadeau kan een kind geven?

Bekijk de dozen en oude albums van je ouders! De meesten bewaren de cadeaus van uw kinderen zorgvuldig: tekeningen met een "schurft", epische werken over ridders en draken, versierd in de vorm van een ansichtkaart, lugubere beeldjes gemaakt van plasticine. Cadeaus voor kinderen krijgen na verloop van tijd hun bijzondere waarde. Moedig uw kind daarom aan in dit streven - u zult een uitgebreide collectie hebben!

Tekeningen en toepassingen

Om tekeningen te maken, heeft het kind nodig: een set gekleurde stiften, potloden, een gum, eenvoudige potloden, verschillende puntenslijpers, A4-albums of gewoon A4-vellen om te tekenen. Let goed op hoe het kind de stiften gebruikt: je hoeft ze niet in je mond te trekken of eraan te knagen, het blijft scheikunde. Slijp potloden ook niet te scherp: je zoon of dochter zal iets later met afbeeldingen omgaan en een te scherp potlood kan gevaarlijk zijn.

Voor toepassingen in hun klassieke versie moet u een set gekleurd karton kopen. Zacht poreus karton of kunstleer voor applicaties is ook geschikt. Je hebt papierlijm, een lijmborstel en een schaar nodig. Het is ook beter voor een kind om applicaties onder uw zorgvuldige controle aan te brengen: lijm is helemaal geen voedsel en de baby kan zichzelf verwonden met een schaar.

Ambachten

Als uw kind naar de kleuterschool gaat, leert het meestal verschillende ambachten te maken, gelijmd van papier, gebeeldhouwd uit gekleurd plasticine of - kunstvliegen - van papier-maché. Meestal willen kinderen, als ze op de kleuterschool zo'n handwerk krijgen, pronken met de vaardigheden die ze thuis hebben opgedaan.

Het kind zal je zelf vertellen wat en in welke volgorde hij het vaartuig moet maken. Je moet gewoon opnieuw de plicht van het "hoofd van de veiligheidsdienst" vervullen en de creaties van de kleine kunstenaar bewonderen. Als je echter om advies wordt gevraagd, ga dan niet met je gezicht in de modder!

Artistieke optredens

Er zijn kinderen die al van jongs af aan genieten van optreden in het openbaar: sprookjes vertellen, liedjes zingen, poëzie voordragen. Een kind kan naar een muziekschool, dan zullen al uw gasten naar een klein concert moeten luisteren, waarvan het repertoire het curriculum van uw zoon of dochter zal zijn.

Deze kinderen hebben meestal veel vrienden, dus als u van plan bent een kinderfeestje te organiseren of een feest waarbij een bepaald deel van de tijd en aandacht van de gasten aan kinderen wordt besteed, dan kunt u een klein kindertheater en festival organiseren. De ruimte voor creativiteit wordt hier door niets beperkt, behalve uw verbeeldingskracht en kinderwensen.

Aanbevolen: