Hoe Organiseer Je Een Nautisch Feest?

Inhoudsopgave:

Hoe Organiseer Je Een Nautisch Feest?
Hoe Organiseer Je Een Nautisch Feest?

Video: Hoe Organiseer Je Een Nautisch Feest?

Video: Hoe Organiseer Je Een Nautisch Feest?
Video: Hoe organiseer je een event? Gebruik het stappenplan van MBO Amersfoort! 2024, Mei
Anonim

Een zeevruchtenfeest is een geweldig idee voor bijna elke gelegenheid. Het is heel eenvoudig te organiseren, maar stelt je tegelijkertijd in staat om maximale creativiteit in de details te tonen.

Hoe organiseer je een nautisch feest?
Hoe organiseer je een nautisch feest?

Registratie van uitnodigingen voor een zeefeest

Het is de moeite waard om met uitnodigingen te beginnen. Correct ingericht, ze brengen de gasten altijd in de juiste stemming. Voor een zeefeest zijn flesuitnodigingen het beste. Dit kan gemakkelijk worden gedaan als u nog wijnflessen in huis heeft. Maak je geen zorgen als ze geen stekkers hebben, een strak opgerold vel papier zal ze gemakkelijk vervangen.

De tekst van de uitnodiging kun je het beste met een vulpen schrijven, maar gel werkt ook. Het handschrift moet breed zijn, versierd met krullen. Geef in de uitnodiging aan waarom, wanneer en waar je feest zal plaatsvinden (vermeld het thema van de vakantie), vergeet niet de dresscode te vermelden. Voeg een paar grappige zinnen toe over schepen, papegaaien en piraten voor een persoonlijk tintje.

Organisatie en houden van een feest

Neem decoratie op, feestzaaldecoratie. Hang een net onder het plafond, maak thematische borden die wijzen naar de kombuis (keuken), de garderobe (woonkamer), enzovoort. Leg allerlei nautische souvenirs, sierstenen en schelpen neer op horizontale vlakken.

Zorg voor de muziek, de grappige liedjes uit de tekenfilm "Treasure Island" en de zielige soundtrack van "Pirates of the Caribbean" zijn ook geschikt voor de achtergrond. Het belangrijkste is om de verbeelding de vrije loop te laten.

Wat betreft de dresscode, het is uiterst eenvoudig. Vesten, piratenkostuums (witte overhemden, blinddoeken), zeemeerminkostuums, kapiteinstuniek. Kledingdetails kun je vrij combineren.

Het feestmenu moet de maximale hoeveelheid zeevruchten bevatten - garnalen, visstukken. Bak een hele grote vis voor het hoofdgerecht. Als je niet met eten wilt knoeien, kun je sushi bestellen. Ideale dranken zijn bier, donker bier, rum en daarop gebaseerde cocktails. Als dessert zijn tropische vruchten geschikt, die velen associëren met de zuidelijke zeeën en piraten.

Het amusementsprogramma kan het zoeken naar schatten omvatten met behulp van een vooraf getekende kaart. Afhankelijk van het budget en de leeftijd van de deelnemers kan de schat een doos medailles of een fles goede rum zijn. Verschillende wedstrijden met betrekking tot de geschiedenis van navigatie, aardrijkskunde en andere kennisgebieden met betrekking tot de zeeën en oceanen worden ook aangemoedigd.

Een uitstekend entertainment voor het feest is een knoopwedstrijd. In dit geval is het beter om vooraf voor de diagrammen en instructies te zorgen.

Er zijn veel bordspellen met een maritiem thema in de winkels, dus zorg ervoor dat je er een of twee inslaat. Het thema van het feest is natuurlijk een wedstrijd voor het beste kostuum en grappige fotosessies.

Speel charades met een maritiem thema. Het is vooral leuk om charades te spelen wanneer gasten tijd hebben om de rijkdom van uw bar te waarderen.

Zorg voor de juiste prijzen en geschenken, bijvoorbeeld schepen in flessen kunnen een goede optie zijn.

Aanbevolen: