Hoe Een Cadeau Te Kopen In Moskou

Hoe Een Cadeau Te Kopen In Moskou
Hoe Een Cadeau Te Kopen In Moskou
Anonim

De eeuwige kwestie van het kiezen van een cadeau voor geliefden, vrienden en bazen kan worden opgelost als je het vanuit het oogpunt van logica benadert. Het is bijvoorbeeld goed om meerdere cadeauwinkels in gedachten te hebben, waar je altijd iets kunt kopen op basis van de voorkeuren van de persoon.

Hoe een cadeau te kopen in Moskou
Hoe een cadeau te kopen in Moskou

Geschenken in Moskou kunnen worden gekozen voor elke smaak en financiële mogelijkheden, als u navigeert in winkels die een verscheidenheid aan geschenken aanbieden van verschillende prijzen.

* Designboom winkel in winkelcentrum Tsvetnoy met een collectie mooie en hoogwaardige artikelen. Het is de moeite waard om te zeggen dat hier de werken zijn van wereldberoemdheid Philippe Starck, de innovatieve Engelsman Ross Lovegrove en de unieke Italiaanse Ettore Sottsass. Hier kun je een cadeau kopen voor iemand die graag zijn huis decoreert: kruidenmolens, minimalistische ijs- en champagne-emmers, grappige gerechten en zelfs vogelvoeders. Het aanbod aan prijzen is groot en je kunt er onder andere een cadeaubon kopen. Handig is dat alle producten in de webshop worden gepresenteerd: op de website is het assortiment te bekijken en vervolgens kun je een cadeau kopen bij Designboom.

* Hier, in het winkelcentrum Tsvetnoy, in de Depst-winkel, is een verscheidenheid aan dingen geconcentreerd: sieraden en kleding, servies en accessoires, meubels, briefpapier en zelfs planten. De stijl is vergelijkbaar met Scandinavisch, alles is erg modieus. Dimensionale zaken kun je het beste bekijken op de website. Je vindt een verscheidenheid aan wonderen in de winkel: glazen potten die eruitzien als terraria met ongelooflijke geometrische vormen voor planten, gezellig Smoke-keramiek, een enorme collectie stijlvolle sieraden gemaakt van hout, kristallen en de meest onverwachte materialen van jonge ontwerpers, portemonnees, visitekaarthouders en minimalistische tassen, wit porselein fruit, evenals vele andere interessante items.

* U kunt ook een bezoek brengen aan een van de nieuwe verkooppunten in het dorp Moskovsky, in het dorp Lapshinka, ow. 8, gebouw. 1. Een kleine winkel Le Monde de la Provence biedt interieurartikelen - geschenken in de stijl van de "Provence". Natuurlijk zijn deze dingen ook verkrijgbaar in Moskou, maar hier zijn ze 3-4 keer goedkoper. Wat kun je hier als cadeau kiezen? Veel kleine dingen voor in huis: vrolijk beschilderde borden, handgemaakte kussens met stillevens, wandklokken, gordijnen, gietijzeren lampen, kisten, beeldjes en design knuffels. Hier kun je je uitleven, snuffelend door een enorm aantal mooie objecten. En kom dan weer en zie veel nieuwe dingen - het assortiment hier wordt vrij vaak bijgewerkt.

* Aan de Aleksandr Solzjenitsyn-straat, op 23A, gebouw 1, bevindt zich de winkel "Sky lifeshtuki", die zich in het Atrium-winkelcentrum bevindt. Liefhebbers van grappige en frivole cadeaus vinden hier een waar paradijs. Daarin vind je een grappige koffer voor een koffer, een ongewone paraplu met een koffer in de vorm van een fles, reissets en gadgets voor in huis: haken, hangers, een balkongieter met een haak, een asbak op een wasknijper, en meer.

* Cadeaus voor fietsers worden gekocht in "It's my bike" op Staraya Basmannaya street, 34. Amerikaanse Bern-helmen verrukken de esthetische gevoelens van de fietseigenaar en worden ook als zeer veilig beschouwd. U kunt een van de tientallen roermanden doneren - zelfs voor een hond, in ieder geval voor iets anders. Er zijn ook tal van stoelhoezen, schattige waterflessen, reflectoren, sloten en andere geschenken die een fietser nodig heeft.

* In de winkel "31e eeuw", die zich in het winkelcentrum "Electronic Paradise" bevindt, zijn er originele geschenken, evenals cadeaus voor degenen die dol zijn op geavanceerde technologie. Hier vind je de nieuwste apparaten: sensoren voor het monitoren van kleine kinderen; hightech mini-alarmen op de deur van het huis en de garage; houders voor visitekaartjes met vibratie; digitale weerstations, danskleden, videofoon, scrubber-stimulators; robothonden en robotstofzuigers, evenals vogel- en insectenwerende middelen.

* Eetbare geschenken in de "Hediard"-winkel op Bolshaya Dmitrovka, 23, blz. 1, zullen de strengste estheten tevreden stellen. Drinken of eten is de veiligste cadeau-optie. Thee, jam, koffie, kruiden, handgemaakte chocolade, foie gras zijn verpakt in flessen, papieren zakken en mooie dozen versierd met linten. Een esthetisch geschenk zal elke persoon plezier brengen.

* De boekhandel "Respublika" kan niet alleen behagen met een groot assortiment van een speciale afdeling geschenken, maar ook met boeknieuws van de beste uitgeverijen, publicaties voor adverteerders, ontwerpers en kunstcritici, evenals zeldzame boeken-albums. In 15 winkels in Moskou kun je een koffiewarmer kopen, die wordt aangedreven door een sigarettenaansteker in de auto, en een heldere koptelefoon of een kandelaar. Om nog maar te zwijgen van de massa verschillende notitieboekjes en briefpapier die altijd van pas zullen komen.

Aanbevolen: