Wat Te Doen Met Kinderen Op Een Bruiloft: Ideeën

Inhoudsopgave:

Wat Te Doen Met Kinderen Op Een Bruiloft: Ideeën
Wat Te Doen Met Kinderen Op Een Bruiloft: Ideeën

Video: Wat Te Doen Met Kinderen Op Een Bruiloft: Ideeën

Video: Wat Te Doen Met Kinderen Op Een Bruiloft: Ideeën
Video: Persoonlijke ceremonie bruiloft: 8 tips - SIT u0026 TALK TWD 2024, April
Anonim

De aanwezigheid van kinderen bij het huwelijksfeest creëert een unieke sfeer van gemak en vreugde. Deze stelling is echter alleen waar als alles goed geregeld is en de kinderen zich op hun gemak voelen. Om ervoor te zorgen dat een leuke vakantie niet verandert in een nachtmerrie met kinderachtige driftbuien, moet u goed nadenken over hoe u de kinderen kunt boeien en hoe u ze bezig kunt houden.

Wat te doen met kinderen op een bruiloft: ideeën
Wat te doen met kinderen op een bruiloft: ideeën

Perfecte bruiloft met kinderen

Mochten er maar een paar kinderen op de gastenlijst staan, dan hoeft u niets speciaals voor hen te regelen. Ze zullen zeker naast mama's en papa's zitten en zullen je niet veel problemen bezorgen. Zorg er in dit geval voor dat de ouders worden gewaarschuwd dat er geen groot gezelschap kinderen op de bruiloft wordt verwacht. Het is heel goed mogelijk dat de ouders na een paar uur aanwezig zijn bij het banket besluiten de kinderen naar hun grootmoeders te sturen.

Kinderen onder de 3 jaar mogen niet mee naar de burgerlijke stand, omdat de kinderen gewoon niet weten hoe ze hun gehuil of geschreeuw moeten bedwingen en de plechtige sfeer zal worden verstoord.

Als je desondanks besluit om een heel stel kinderen uit te nodigen voor de bruiloft, zou het ideaal zijn om kinderen van dezelfde leeftijd bij elkaar te brengen, omdat het voor hen veel gemakkelijker zal zijn om met elkaar te communiceren. Zorg ervoor dat u de nodige producten voor de kinderen inslaat, vooral als ze met u gaan wandelen. Stop naast snoep en sterke drank voor jezelf en je gasten sap, koekjes en broodjes in je tas.

Tijdens een banket moeten de plaatsen voor ouders met kinderen zo worden geregeld dat ze op elk moment de zaal kunnen verlaten. Ook mag er geen muziekapparatuur in de buurt van kinderen zijn. Bespreek het kindermenu zeker met de ouders, het kan zijn dat je meerdere gerechten apart moet bereiden.

Hoe de kleine gasten bezig te houden

De kleintjes kunnen verschillende plezierige en ongecompliceerde verantwoordelijkheden krijgen. Ze kunnen bijvoorbeeld poëzie voordragen ter ere van de jongeren of een lied voor hen zingen. Tijdens de "ontvoering" van de bruid kan het kleine meisje haar rol spelen en de plaats innemen van de jongeren op de stoel.

Wanneer een echtpaar de burgerlijke stand verlaat, kunnen kinderen de weg voor hen overladen met rozenblaadjes. Baby's kunnen ook de trein van de bruid ondersteunen (als die er natuurlijk is).

Hoe vrije tijd voor kinderen op een bruiloft te organiseren?

Als er meer dan twee uitgenodigde kinderen zijn, probeer dan vrijetijdsactiviteiten voor hen te organiseren zodat ze zich op hun gemak voelen en hun ouders in alle rust kunnen ontspannen. Als je van plan bent om een buffettafel buiten te houden, kun je een aparte tent voor kinderen opzetten of buitenspelen organiseren.

Als het restaurant waar het banket plaatsvindt een aparte ruimte heeft, kun je daar een tafel neerzetten met kinderlekkernijen, bordspellen en divers speelgoed neerzetten. Als er geen dergelijke ruimte is, kan de tafel voor kinderen in de feestzaal worden geïnstalleerd, weg van de "volwassen" tafels en het podium. Het is beter om de toastmaster van tevoren te waarschuwen dat er kleine gasten aanwezig zullen zijn op de vakantie, zodat hij wedstrijden en verschillende leuke activiteiten voor hen zal voorbereiden. Natuurlijk kun je, als het budget het toelaat, animators of clowns voor de kinderen uitnodigen.

Aanbevolen: