Hoe Te Fokken Voor Een Cadeau

Inhoudsopgave:

Hoe Te Fokken Voor Een Cadeau
Hoe Te Fokken Voor Een Cadeau

Video: Hoe Te Fokken Voor Een Cadeau

Video: Hoe Te Fokken Voor Een Cadeau
Video: Cadeau inpakken - het perfecte geschenk maken (instructies) 2024, Mei
Anonim

Geschenken zijn ongetwijfeld kenmerken van elke vakantie. Maar soms wil je toch echt een cadeautje krijgen buiten het afgesproken schema van rode dagen! Zeker als je geen eigen geld hebt, maar echt iets nieuws wilt. Soms is het nodig om op basis van het principe voor een geschenk te fokken, bijvoorbeeld wanneer een persoon aan niemand geschenken geeft, hoewel hij zelf veel geschenken voor alle feestdagen ontvangt.

Hoe te fokken voor een cadeau
Hoe te fokken voor een cadeau

instructies:

Stap 1

Om een persoon te ontbinden voor een geschenk, moet u ten eerste de scheiding plannen op een soort feestdag en belangrijke datum. Om gewoon iets van een persoon af te persen - dit moeten exclusieve rechten zijn (een mooie vrouw van een rijke echtgenoot), of uitzonderlijke arrogantie. Maar arrogantie is geen geluk, het wekt zelden sympathie bij iemand, en het is onwaarschijnlijk dat je iets zult bereiken met zijn hulp.

Stap 2

Kies een feestdag waarvoor u het voordeligste cadeau kunt krijgen. Laat met al je uiterlijk zien dat je dit ding echt nodig hebt. Begin voorzichtig, beetje bij beetje, de verdiensten van dit of dat geschenk te beschrijven, om te bewijzen hoe toepasselijk het is in het dagelijks leven (zelfs als het een nertsmantel is). Het is niet nodig om aan te tonen dat alle buren, vrienden en familieleden al zoiets hebben. Zijn zoals iedereen is immers niet nieuw of origineel.

Stap 3

Probeer je via een omweg te verplaatsen. Kies een item dat door meerdere gezinsleden tegelijk kan worden gebruikt. Als een zoon zijn vader bijvoorbeeld om een nieuw shirt of T-shirt wil smeken, kan hij in de voorbereidende fase, voordat hij definitief wordt overtuigd, laten zien dat vader deze kleding ook kan dragen. In principe is het niet zo eng als papa soms een shirt aantrekt dat officieel aan je is gepresenteerd - het belangrijkste is dat je het krijgt.

Stap 4

Als er geen andere methodes al werken, druk dan op jammer. U kunt van elke situatie een tragedie maken met de juiste benadering van zaken. Laat zien hoeveel je lijdt zonder dit of dat computerspel, zonder deze of gene mobiele telefoon, zonder tenslotte deze en die sneakers uit de nieuwe winkel. Immers, die sneakers die je nu draagt, kunnen echt hard drukken, de telefoon die je nu gebruikt is erg buggy, en die computergames die al zijn geïnstalleerd, kunnen het systeem enorm overbelasten, wat het nodige aan het werk van het programma kan veroorzaken.

Stap 5

Als je om een geschenk gaat smeken, gebruik dan elke methode, met uitzondering van natuurlijk bedreigingen en fysiek geweld. Voor holbewoners is het onwaarschijnlijk dat iemand, zelfs met veel geld, iets nieuws zal kopen. En, voordat u zich op uw voeten werpt en om genade smeekt, weegt u zorgvuldig uw eigen capaciteiten af: misschien heeft u voldoende kracht, kennis en talenten om zelf geld te verdienen voor het gewenste ding?

Aanbevolen: