Wat Een Man Te Geven Voor Het Nieuwe Jaar?

Wat Een Man Te Geven Voor Het Nieuwe Jaar?
Wat Een Man Te Geven Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Wat Een Man Te Geven Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Wat Een Man Te Geven Voor Het Nieuwe Jaar?
Video: Geef jij een vuurtje aan een kind van 13 jaar? | Mensenkennis 2024, April
Anonim

De keuze van geschenken is misschien wel het meest opvallende voorbeeld van de verschillen in de psychologie van mannen en vrouwen. Vóór het nieuwe jaar valt de schone seks kleding-, parfumerie- en cosmeticawinkels aan. “Wat een schattige sjaal”, “Laat hem maar warme sokken dragen”, “Een scheersetje komt altijd van pas”, argumenteren de mooie dames.

Wat een man te geven voor het nieuwe jaar?
Wat een man te geven voor het nieuwe jaar?

Een voorzichtige en gierige ridder zal de besparingen misschien waarderen door de tiende aftershavelotion opzij te zetten. Maar zelfs hij zal niet blij zijn met zo'n "verrassing".

Psychologen zeggen dat geschenken met een emotionele ondertoon of geassocieerd met een aangenaam verhaal en, uiteraard, rekening houdend met de individualiteit van het individu, het meest gewaardeerd worden. Daarom moet u het hele jaar door positieve momenten verzamelen. Luister naar de wensen van de man, noteer waar hij met verlangen naar kijkt in winkels: misschien wordt het uurwerkspeelgoed of op afstand bestuurbare helikopters in een kinderwinkel. Voor een vrouw kan zo'n geschenk volkomen nutteloos lijken. Echter, na dit ding voor het nieuwe jaar te hebben ontvangen, zal een man een gelukkige kans hebben om terug te keren naar de kindertijd en, door de afstandsbediening op te pakken, de verloren tijd inhalen.

Een romantische man zal een schijf met je favoriete liedje in je uitvoering waarderen, opgenomen in een opnamestudio, een grappige cartoon gemaakt van zijn portret, een fotoalbum, waar verspreide foto's van zijn jeugd zorgvuldig worden verzameld. Het donatieproces kan gepaard gaan met spelmomenten: bied aan om komische taken uit te voeren om te raden waar het geschenk is (niet noodzakelijk onder de kerstboom).

Een goed cadeau voor mannen is vaak dynamisch. Een kompas, een navigator voor een auto, een thermometer, een barometer, een meetlint zal hem tijdens actieve vakanties van pas komen. Als je favoriet een fervent jager of visser is, is de taak vereenvoudigd. Maar zelfs als hij alleen naar zijn werk vertrekt, moet je in gedachten houden: mannen beschouwen zichzelf als krijgers. Het jachtgeweer kan het "fancy" zakmes vervangen, dat een schaar, vorken en een kurkentrekker heeft. Trouwens, de meeste mannen zullen blij zijn met dure alcohol, die na nieuwjaarsplengoffers met vrienden kan worden geproefd, terwijl ze de delicate smaak van zijn vrouw bewonderen.

De presentatie van geschenken moet vergezeld gaan van oprechte complimenten. Wanneer je een doos opent met een boor, decoupeerzaag of kettingzaag, bewonder dan zijn gouden handen. Presenteer een dure vulpen en zeg dat hij de meest getalenteerde en intelligente is. Geen enkele man kan zulke woorden weerstaan, en je nieuwjaarscadeau zal nog waardevoller worden.

Aanbevolen: