Hoe Tijd Doorbrengen In Moskou

Inhoudsopgave:

Hoe Tijd Doorbrengen In Moskou
Hoe Tijd Doorbrengen In Moskou

Video: Hoe Tijd Doorbrengen In Moskou

Video: Hoe Tijd Doorbrengen In Moskou
Video: 28 панфиловцев. Самая полная версия. Panfilov's 28 Men (English subtitles) 2024, April
Anonim

Als je de eindeloze werkdagen beu bent en je besluit wat rust te nemen en jezelf af te leiden, dan kun je de hoofdstad bezoeken, waar je een leuke en onvergetelijke vrije tijd kunt hebben. Je kunt er tenslotte veel spannend entertainment vinden. En voor een nog beter en leuker tijdverdrijf, neem je een groep goede vrienden mee.

Hoe tijd doorbrengen in Moskou
Hoe tijd doorbrengen in Moskou

instructies:

Stap 1

De gemakkelijkste manier, zelfs zonder iets te weten over de uitgaansgelegenheden in de hoofdstad, is om naar een winkel- en uitgaanscentrum te gaan. Sommigen van hen hebben zelfs gratis bussen en minibussen vanaf metrostations. Als er een verlangen is, kun je iets voor jezelf kopen, tk. dergelijke winkelcentra hebben letterlijk alles, van eten tot auto's. Maar naast winkels vindt u er ook grote moderne bioscopen, ijsbanen, parken voor rollers en skaters, zwembaden, fitnesscentra, enz., waar u uw tijd interessant en winstgevend kunt besteden.

Stap 2

Als u in de winter aan het uitrusten bent en geïnteresseerd bent in sport, kunt u in Moskou veel gebieden vinden voor kunstschaatsfans. In veel parken en recreatiegebieden worden ijsbanen georganiseerd, met name op het grondgebied van het Cultuurpark. Gorky, in Sokolniki, Kolomenskoye, bij de Patriarchvijvers, in de Hermitage-tuin, enz. Er is zelfs een speciale filmbaan waar je kunt skaten en tegelijkertijd films en clips kunt kijken op een scherm van meer dan 200 vierkante meter.

Stap 3

In dezelfde tijd van het jaar bezoeken Moskovieten en talrijke toeristen lokale skigebieden, met name in Kurkino, Krylatskoye, Stepanov, Novoperedelkino, op de Mussenheuvels, enz. Als u wilt skiën of snowboarden, maar niet over de noodzakelijke vaardigheden, het maakt niet uit … Veel clubs hebben sportscholen en ervaren coaches, onder wiens begeleiding jij en je vrienden snel op de piste komen.

Stap 4

Op elk moment van het jaar kun je veel plezier beleven in het grootste familierecreatiecentrum van Rusland, Fantasy Park. Op zijn grondgebied is er een prachtig waterpark, sportclubs, rollerdrome, bowling, speelautomaten, enz.

Stap 5

In de zomer is waterskiën erg populair in de hoofdstad. Hiertoe kunt u naar het Olympisch sportcomplex, naar het stuwmeer van Ivankovskoye, naar Strogino, enz. Om te rijden en je adrenalinestoot te krijgen, hoef je geen speciale uitrusting mee te sjouwen: je kunt dit allemaal vrij huren.

Stap 6

Op het grondgebied van VDNKh vind je veel fans van powerboxing - rennend op jolly jumpers, skyrunners, power risers en andere mechanische producten die op stelten lijken. Liefhebbers van rennen en springen komen meestal op zaterdag samen en verwelkomen u graag in hun gezelschap.

Stap 7

Niet minder interessant is een reis in de wolken in een heteluchtballon in de buurt van Moskou - in Istra, Dmitrov, Sergiev Posad, enz. U heeft de mogelijkheid om de omgeving in vogelvlucht te bekijken. Varend door de lucht over heuvels en vlaktes, meren en rivieren, velden en bossen, zult u ongetwijfeld een onvergelijkbaar gevoel van verrukking ervaren.

Stap 8

Voor fans van oorlogsspellen zijn er in de hoofdstad ook veel verfclubs opgericht. Ze hebben hun eigen pagina's in het netwerk, en als jij en je vrienden besluiten om te "vechten", neem dan contact op met een van hen en ga akkoord. Je ontvangt speciale outfits, verfballen, granaten, wapens, neemt deel aan de strijd en hebt plezier.

Stap 9

Na een dag actief entertainment te hebben doorgebracht, kunt u 's avonds ontspannen, door de stad slenteren, bezienswaardigheden bekijken of naar het theater gaan of naar een filmpremière. Er zijn er veel in Moskou en je zult altijd iets nieuws vinden.

Aanbevolen: