Nieuwe Cadeau-ideeën Voor Je Geliefde Man

Nieuwe Cadeau-ideeën Voor Je Geliefde Man
Nieuwe Cadeau-ideeën Voor Je Geliefde Man

Video: Nieuwe Cadeau-ideeën Voor Je Geliefde Man

Video: Nieuwe Cadeau-ideeën Voor Je Geliefde Man
Video: 50+ cadeau ideeën voor IEDEREEN *ultieme cadeau gids* 2024, April
Anonim

Ik schreef een jaar geleden al over mijn cadeaus aan mijn man. Sindsdien zijn er nog veel meer ideeën in mijn hoofd verschenen, ik haast me om ze met je te delen!

Wat te geven aan mijn man?
Wat te geven aan mijn man?

Dus laten we meteen aan de slag gaan. Banaliteiten zoals "goed parfum" of "warme trui" zal ik niet uiten - ik denk dat de eenvoudigste opties al door iedereen zijn geprobeerd. Ik heb ook veel ideeën beschreven in mijn laatste artikel over hetzelfde onderwerp. Dus laten we de nieuwste ideeën en de meest interessante geschenken doornemen.

  • Het is geen geheim dat een man een volwassen jongen is. Ik merkte dat de ogen van mijn man glanzen als hij Lego verzamelt met een kind, en besloot hem dit nieuwe jaar een goede Lego Technic-constructeur te geven. Deze bouwset is meer geschikt voor volwassenen dan voor kinderen. Ik koos voor een vliegtuig, omdat mijn man erg van vliegtuigen houdt. Er zijn ook constructeurs voor volwassenen "Matryoshka", maar ik zou je aanraden om meteen de meest complete configuratie te nemen.
  • Kwaliteitssneakers, of andere goede schoenen. Ik bestelde ugg-laarzen voor heren - elke dag maken we een gezinswandeling met een hond van enkele kilometers lang, en niet elke schoen zal in de winter zo warm zijn als in ugg-laarzen. Om de exacte maat te krijgen, bestelde ik schoenen bij een meester op de Fair of Masters volgens de normen van mijn man.
  • Op de website van de Fair of Masters in het algemeen staan een miljoen cadeau-ideeën voor iedereen. Hier vind je bijvoorbeeld geweldige leren accessoires, en je kunt ze bestellen met een monogram of een soort opschrift. De volgende portemonnee als cadeau aan haar man zal daar zeker vandaan komen.
  • Een verrekijker kan een goed cadeau zijn, maar alleen een goede verrekijker!
  • Thermisch ondergoed. Maar bepaal van tevoren wat voor soort thermisch ondergoed je nodig hebt - om zweet af te voeren (geschikt voor actieve sporten, in de samenstelling - verschillende hightech kunststoffen, vaak gemengd met wol), of om gewoon op te warmen, voor het dagelijks leven (kies dan voor wol).
  • Een setje kleding voor in huis. Wat draagt je man thuis? De mijne draagt T-shirts die je niet naar je werk kunt dragen, en draagt ook spijkerbroeken die zijn gesneden in lange korte broeken. En hij wil geen kleding speciaal voor het huis kopen - daarom besloot ik zelf iets te kopen.
  • Rekstok, of een hele muurbeugel met rekstok. Naar mijn mening een geweldig en zeer nuttig geschenk. Alleen wij deden het tegenovergestelde - mijn man gaf me de Zweedse muur zodat ik me gemakkelijker kon uitrekken.
  • Mijn man is gek op gereedschap. Ik heb plannen voor een cadeau uit deze omgeving, maar wat precies - weet ik nog niet, want je moet rustig uitzoeken wat hij precies nodig heeft. Tot nu toe heb ik zeker vastgesteld dat hij van grote gereedschapskisten houdt. Misschien droomt uw man ook al lang van een oefening of een waterpas? U kunt er onder het voorwendsel van wat kleine reparaties mee naar een speciaalzaak gaan en daar hoeft u alleen maar te observeren en op te merken.
  • Als je geliefde dol is op fietsen, gaat er een enorme ruimte open voor je fantasie op het gebied van cadeaus: er zijn speciale accessoires voor je telefoon, tellers, verlichting, er zijn zelfs speciale slimme fietsrugzakken waarmee je de manoeuvres van de fietser kunt aangeven met lichtgevende pijlen bewegen achter automobilisten.
  • Er zijn veel verrassingen voor wie van nieuwe technologieën houdt. Geef bijvoorbeeld een smartphone-gestuurde led-lamp of lamp. Deze lampen hebben veel verschillende functies, waaronder een alarmmodus en een ontelbaar aantal kleuren (kleur kan ook worden bediend vanaf een mobiel apparaat). Er zijn nog veel meer slimme apparaten, en veel daarvan worden misschien wel een uitstekend cadeau voor je man: dit zijn wifi-aansluitingen die je met je telefoon kunt bedienen (als je vaak gekweld wordt door de vraag of je het strijkijzer hebt uitgezet bij het weggaan het huis, je bent zelf een stopcontact is erg handig), en slimme deurbellen die een beeld doorsturen naar het scherm van een mobiel apparaat, slimme trackers die met meerdere dingen tegelijk werken en je altijd helpen je sleutels, mobiele telefoon of portemonnee, smartwatches, weerstations, fitnessarmbanden, etc. soortgelijke gadgets.

Dat is alles voor nu - maar ik veronderstel dat dit niet mijn laatste artikel over geschenken is, omdat ik constant op zoek ben naar nieuwe ideeën en manieren om mijn geliefde man te verrassen. Ik hoop dat uw man aangenaam verrast zal zijn door het geschenk dat u hem zult geven!

Aanbevolen: