Hoe Versier Je Een Trouwzaal In

Inhoudsopgave:

Hoe Versier Je Een Trouwzaal In
Hoe Versier Je Een Trouwzaal In

Video: Hoe Versier Je Een Trouwzaal In

Video: Hoe Versier Je Een Trouwzaal In
Video: TURKISH WEDDING CEREMONY IN ROTTERDAM - HUWELIJKSVOLTREKKING IN ROTTERDAM STADHUIS 2024, April
Anonim

Bruiloft, bruiloft, bruiloft is zo'n romantische, mooie en belangrijke gebeurtenis in het leven! Op deze dag is de bruidegom elegant en streng, en de bruid mooi en vrouwelijk. Dus je wilt dat alles perfect is, en het ontwerp van de trouwzaal wordt een waardig kader voor het feest zelf.

Hoe een trouwzaal te versieren?
Hoe een trouwzaal te versieren?

instructies:

Stap 1

De aankleding van de feestzaal kan worden toevertrouwd aan professionals. Bedrijven die gespecialiseerd zijn in de decoratie van feestdagen bieden u de keuze uit verschillende opties voor het decoreren van de zaal. Dit kunnen ballonnen, verse bloemen of kleurrijke linten zijn. Maar het is de moeite waard eraan te denken dat de diensten van dergelijke bedrijven niet goedkoop zijn.

Stap 2

Als je wilt, kun je de trouwzaal zelf inrichten. Denk eerst na over alle nuances en thema's van het ontwerp. Koop dan de benodigde apparatuur, bel je vrienden als assistenten en begin met decoreren.

Stap 3

Hang kleurrijke en grappige themaposters op met humoristische groeten. Je kunt ze zelf ontwerpen en maken of kant-en-klaar kopen.

Stap 4

Het is erg populair om de trouwzaal te versieren met ballonnen. Ze moeten worden opgeblazen met helium, dan zinken ze niet naar de vloer. Hang bosjes ballen door de kamer. Versier de plaats voor de bruid en bruidegom op een bijzonder romantische manier: je kunt een boog van ballonnen maken of twee grote ballonnen in de vorm van harten ophangen om de namen van geliefden op te schrijven.

Stap 5

De decoratie van de feestzaal met verse bloemen en composities van hen ziet er heel zachtaardig en elegant uit. Zet bloemstukken in aangename pasteltinten op de tafels. Versier ook met bloemen de ingang van de hal (je kunt een soort bloemenboog maken) en de plek van de jongen. Probeer in het ontwerp hetzelfde kleurenschema aan te houden en gebruik geen planten met een zeer penetrante geur.

Stap 6

Als de bruiloft een thema heeft, moet de decoratie van de hal overlappen met het gegeven thema. Voor een "piratenbruiloft" is het passend om de hal te versieren met modellen van schepen, piratenzwaarden en vlaggen, en composities van schelpen en kralen die parels imiteren op de tafels te plaatsen. Een bruiloft in oosterse stijl wordt benadrukt door Japanse papieren lampen, bonsaibomen en servetten of handdoeken met hiërogliefen.

Stap 7

U kunt ook het beroep van de bruidegom of de bruid in de decoratie vermelden. Bijvoorbeeld: als de bruidegom een dokter is, kun je op elke tafel een komisch medisch recept leggen.

Aanbevolen: