Hoe U Uw Bruiloft Kunt Diversifiëren?

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Bruiloft Kunt Diversifiëren?
Hoe U Uw Bruiloft Kunt Diversifiëren?

Video: Hoe U Uw Bruiloft Kunt Diversifiëren?

Video: Hoe U Uw Bruiloft Kunt Diversifiëren?
Video: ONZE BRUILOFT ♡ 21.03.2018 2024, Mei
Anonim

Er zijn veel eenvoudige en originele ideeën om de bruiloft te diversifiëren, ongewoon, helder en interessant te maken. Dan zullen niet alleen u, de helden van de gelegenheid, maar ook uw gasten in een goed humeur blijven en u nog lang bellen, bedankt voor zo'n heerlijke vakantie.

Hoe u uw bruiloft kunt diversifiëren?
Hoe u uw bruiloft kunt diversifiëren?

instructies:

Stap 1

Moderne jongeren houden in de meeste gevallen niet van geschreeuw van "Bitter". Maar hoe zit het zonder hen op de bruiloft? Je kunt deze traditie een beetje moderniseren door op de meest opvallende plek een bordje "Als je wilt dat we kussen, bel dan aan" en daarnaast een nette bel op een mooie schotel of standaard. Het lijdt geen twijfel dat deze innovatie de gasten zal bevallen, en zodra de dapperste gast aanbelt, zal de rest dit attribuut ook 's avonds benaderen. Natuurlijk kun je gasten niet verbieden om "Bitterly" te schreeuwen, maar deze kreten zullen zich in ieder geval verspreiden tot het aangename rinkelen van een bel.

Afbeelding
Afbeelding

Stap 2

Onlangs is het bij een bruiloft populair geworden om een zogenaamde wensboom in de feestzaal te plaatsen; er zijn al veel opties om zo'n speciale hoek te creëren, waar gasten naar toe kunnen komen en hun wensen aan de jongeren kunnen schrijven gedurende het hele jaar. avond. Maar tenslotte wensen en zeg maar de hele bruiloft in de vorm van toast, gefeliciteerd. Daarom kunt u een andere hoek maken, met een bord "Hoe ziet u ons over 25 jaar?" Er is geen limiet aan de verbeeldingskracht van de gasten, het kan op een humoristische manier worden gedaan, je kunt je de pasgetrouwden in een lang gezamenlijk huwelijk heel serieus voorstellen, hoe ze eruit zullen zien en hoe ze zich met elkaar zullen gedragen. Al deze aantekeningen kunnen worden bewaard tot de zilveren bruiloft, en daar kun je de gasten voorlezen, ergens om lachen en verbaasd zijn over iets dat het allemaal zo is gebeurd. Deze aantekeningen kun je ook op je trouwdag lezen, iedereen zal benieuwd zijn naar wat sommige gasten fantaseerden.

Afbeelding
Afbeelding

Stap 3

Zonder twijfel bereiden alle gasten zich lange tijd voor op de bruiloft, kopen ze outfits, mooie schoenen. Zowel dames als heren worden snel moe van nieuwe, ongedragen schoenen. Ze zouden graag deelnemen aan wedstrijden, met iedereen dansen, maar ze weigeren alleen met een glimlach en verlegenheid en blijven op hun plaats. Er is een oplossing voor dit probleem. Plaats een mand vol pantoffels van verschillende maten in de hal. Aan de mand kunt u een bordje "Voor vermoeide benen" hangen. Dit schattige attribuut zal ten eerste een glimlach bij de gasten brengen en de sfeer in huis gezelligheid geven, en ten tweede kan het erg handig zijn voor iemand.

Afbeelding
Afbeelding

Stap 4

Om de huwelijksavond af te sluiten, kun je een pad van sterretjes regelen. Het ziet er magisch en feestelijk uit en de kosten zijn veel lager dan bij vuurwerk. Om dit te doen, geeft u alle gasten een paar sterretjes, zet ze in 2 rijen, de een tegenover de ander, zodat ze een grote gang organiseren. Het is beter om meer sterretjes te nemen, en dus ook de breedte van het pad waarlangs de jongeren zullen rennen. Van tevoren moet u verschillende dozen met lucifers inslaan, zodat het proces van het aansteken van de lichten niet aansleept. En zorg ervoor dat u een paar controleert voordat u sterretjes koopt, of de batch defect is, want er zijn momenten waarop de lampjes gewoon niet oplichten.

Afbeelding
Afbeelding

Stap 5

Mocht je geen 2e trouwdag hebben, dan kun je de huwelijksavond heel onverwachts afsluiten door op huwelijksreis direct af te stappen, midden in je trouwjurken! Neem een groep vrienden mee die je naar het vliegveld zullen brengen, en belangrijker nog, ze zullen het op een camera vastleggen. En dan, nadat je afscheid hebt genomen van je vrienden, ga zonder aarzeling of angst, loop trots, met waardigheid, met een gelukkige glimlach op je gezicht: op deze dag ben je een huwelijksverbintenis aangegaan, op deze dag ben je de mooiste en gelukkigste. Laat voorbijgangers en de medewerkers u zelf feliciteren op de luchthaven. En je zult iets hebben om te onthouden en aan je toekomstige kinderen te vertellen.

Aanbevolen: