Wanneer Is De Beste Tijd Om Te Trouwen?

Wanneer Is De Beste Tijd Om Te Trouwen?
Wanneer Is De Beste Tijd Om Te Trouwen?
Anonim

Nu zijn astrologische voorspellingen zo populair geworden dat ze worden gebruikt om de optimale tijd voor het huwelijk te bepalen. Natuurlijk kan de exacte tijd voor een succesvol huwelijk niet worden genoemd, maar het is heel goed mogelijk om enkele aanbevelingen te krijgen met betrekking tot een succesvolle trouwdatum. Bij het plannen van een bruiloft moet u rekening houden met het jaar, de maand en de dag van de bruiloft.

Wanneer is de beste tijd om te trouwen?
Wanneer is de beste tijd om te trouwen?

Een trouwjaar kiezen

Het voorteken met betrekking tot een bruiloft in een schrikkeljaar is zeer controversieel. Voorheen werd zo'n huwelijk als zeer ongelukkig en slecht beschouwd. Interessant is dat er in de oudheid een traditie was: in een schrikkeljaar gingen jonge meisjes trouwen, en de man die werd uitgelokt, kon praktisch een aanbod van een hand en een hart niet weigeren.

De maand mei is voor een onrustig leven

Om de een of andere reden gebeurde het zo dat de bruiloft in mei als ongelukkig werd beschouwd. Moge huwelijken de pasgetrouwden een slecht leven, eeuwige problemen en moeilijkheden beloofden. Misschien verscheen zo'n teken vanwege het feit dat landbouwwerkzaamheden net in mei waren begonnen, daarom speelden ze liever bruiloften in de herfstperiode na de oogst. Bijgeloof met betrekking tot de bruiloft in mei blijft vandaag bestaan. Toegegeven, veel jonggehuwden letten niet langer op de trouwmaand, want voor hen is liefde en respect het belangrijkste.

Dagen van de week

Elke dag van de week heeft zijn eigen planeet, wat een bepaalde impact heeft op het succes van het gezinsleven:

  • Maandag belooft echtgenoten emotionaliteit en moeilijke relaties. Tegelijkertijd zal zo'n huwelijk niet met onverschilligheid worden bedekt;
  • De huwelijken van dinsdag worden beïnvloed door Mars, een oorlogszuchtige en complexe planeet. In dergelijke families ontstaan altijd ruzies en meningsverschillen;
  • bruiloften gespeeld op woensdag (de invloed van Mercurius) beloven echtgenoten wat kilheid en voorzichtigheid in relaties;
  • Donderdag staat onder invloed van Jupiter, en deze planeet brengt jaloezie en ontrouw in familierelaties;
  • Vrijdag wordt beschouwd als de dag van geliefden, omdat deze dag wordt geregeerd door de planeet Venus. Deze dag van de week schenkt het huwelijk harmonie en vrede.
  • Zaterdaghuwelijken worden als moeilijk maar langdurig beschouwd. Meestal wordt een schijnhuwelijk op zaterdag gesloten;
  • Zondag staat onder controle van de zon, daarom brengt het vreugde en geluk voor de echtgenoten.

De datum voor het huwelijksfeest wordt ook gekozen in overeenstemming met de maankalender.

De beste tijd voor een maanhuwelijk is wanneer de maan in Stier, Weegschaal of Kreeft staat. Als de Maan op de trouwdag in Waterman staat, zullen de echtgenoten al snel koud naar elkaar toe worden. De aankomende maan garandeert echtgenoten een constante seksuele aantrekking tot elkaar. Het gezin, geboren in de dagen van de afnemende maan, zal zeer binnenkort uiteenvallen. Tijdens de momenten van een maansverduistering is het ook niet de moeite waard om te trouwen.

Onthoud dat het belangrijkste criterium voor een gelukkig gezin liefde en wederzijds respect is, harmonie op alle gebieden van het gezinsleven. Laat bij het kiezen van een trouwdatum niet het laatste woord over vooroordelen.

Aanbevolen: