Paasknutsels Die Je Met Je Kinderen Kunt Doen

Paasknutsels Die Je Met Je Kinderen Kunt Doen
Paasknutsels Die Je Met Je Kinderen Kunt Doen

Video: Paasknutsels Die Je Met Je Kinderen Kunt Doen

Video: Paasknutsels Die Je Met Je Kinderen Kunt Doen
Video: 28 EENVOUDIGE EN LEUKE DOE-HET-ZELF-SPEELHUISJES DIE JE VANDAAG VOOR JE KINDEREN KUNT MAKEN 2024, April
Anonim

De paasvakantie roept bijzondere gevoelens op. Bereid je van tevoren voor op deze vakantie en kinderen zullen graag helpen bij het maken van paas-souvenirs die de adem van de lente overbrengen.

Pasen knutselen
Pasen knutselen

Om de paashaas heel snel te maken, is het belangrijkste om alles voor het vaartuig voor te bereiden: linten, wit karton, kralen, gekleurd papier, stukjes bont, lapjes stof, lijm, schaar, eierschalen, nagellak of verf.

We tekenen twee konijnenblanco's op karton, knippen ze uit en lijmen ze. We maken een bloemenweide van gekleurd papier. We knippen en lijmen bloemen op welke manier dan ook: volumineus, plat, met linten of kralen. We verzamelen een stuk stof aan een draad met een naald, binden een rok aan het konijn. Lijm stukken bont op de borst en het voorhoofd. Teken een snuit met een viltstift. We schilderen de eierschalen met verf, nagellak. Eieren die met vernis zijn geverfd, worden helderder en glanzen. We binden de eieren met linten en hangen ze aan de poten van het konijn. Als je een stok in de poten lijmt zodat ze niet buigen, kun je echte geverfde eieren gebruiken.

пасхальный=
пасхальный=

Bij de vervaardiging van een paaskrans gebruiken we: onnodige bolletjes draad, eierschalen, linten, takjes, wattenstaafjes, verf, servetten, lijm, schaar, karton.

Wees geduldig om uw krans blanco te maken. Om dit te doen, moet de kartonnen krans zo strak mogelijk worden omwikkeld met veelkleurige draden. Van afgeknipte wattenstaafjes en twijgen maken we een wilg. Om decoratieve eieren te maken, schildert u de schelpen met verf of decoreert u met decoupage. We verdelen wilgentakken en eieren over de plano, binden een lintje en de feestkrans is klaar.

пасхальная=
пасхальная=

Neem dik karton (u kunt kleuren), plastic helften uit de verpakking van chocolade-eieren voor kinderen, takjes, stickers, linten, wattenstaafjes, lijm, schaar, een servet.

We lijmen een vaas van karton, versieren deze met stickers. Onderaan de ansichtkaart lijmen we een servet - dit is een tafelkleed. We lijmen er een vaas op. Knip de puntjes van de wattenstaafjes en plak ze op de twijgen. We plaatsen de wilgen in de vaas. We schilderen de plastic helften met verf en plaatsen ze naast de vaas. Een heldere strik of een patroon langs de rand kan een accent worden.

Aanbevolen: