Wat Dochter Te Geven Voor 8 Maart?

Inhoudsopgave:

Wat Dochter Te Geven Voor 8 Maart?
Wat Dochter Te Geven Voor 8 Maart?

Video: Wat Dochter Te Geven Voor 8 Maart?

Video: Wat Dochter Te Geven Voor 8 Maart?
Video: Geef jij een vuurtje aan een kind van 13 jaar? | Mensenkennis 2024, Maart
Anonim

8 maart is een bekende en geliefde feestdag, waarmee ik uit de grond van mijn hart wil feliciteren en iets leuks wil doen voor alle vrouwen, ongeacht hun leeftijd. En als je dochter opgroeit, dan kun je haar op deze dag niet negeren met aandacht en een cadeautje, want dit is ook haar feestdag.

Wat dochter te geven voor 8 maart?
Wat dochter te geven voor 8 maart?

instructies:

Stap 1

Als je dochter nog een hele baby is, zal het kiezen van een cadeau voor haar niet moeilijk zijn. Een nieuw interessant speeltje, een boek of een mooie jurk (het is tenslotte een vrouwendag, dus laat de baby zich al van jongs af aan als een kleine dame voelen) zal de baby zeker bevallen.

Stap 2

Als je dochter al een onverantwoordelijke leeftijd heeft bereikt, probeer dan voordat je een cadeau voor 8 maart koopt, haar wensen en voorkeuren te achterhalen. Veel ouders geven hun meisjes kleding en schoenen, maar niet alle baby's houden van zulke praktische presentaties. Het hangt allemaal af van het personage - als een dochter opgroeit als een fashionista en een juk, dan zal een nieuw pak (jurk, rok, schoenen) haar verrukken, en als het meisje nog steeds onverschillig staat tegenover outfits, dan is het beter voor haar om een ander cadeau te kiezen. Het kan een set zijn voor creativiteit, een interessant boek, schattige meisjesachtige kleine dingen (sleutelhangers, ongebruikelijke pennen), hoogwaardige kindercosmetica, verschillende soorten speelgoed, waarvan de keuze tegenwoordig gewoon enorm is.

Stap 3

Sommige meisjes houden van poppen (Barbie, Moxie, Bratz, Baby Borns en anderen), anderen houden van Lego-achtige constructeurs, weer anderen houden van zachte dieren en sommigen houden van divers wetenschappelijk speelgoed. Daarom moet de keuze worden gemaakt rekening houdend met de interesses van de dochter (u moet bijvoorbeeld geen microscoop geven aan een poppenliefhebber, maar een enorme pluche hond aan een liefhebber van "slim speelgoed") - alleen in dit geval zal het geschenk geliefd en gewild zijn, en niet in een verre hoek worden gegooid.

Stap 4

Het kiezen van een cadeau voor een tienerdochter is veel moeilijker dan voor een baby. Zorg ervoor dat je erachter komt waar je volwassen meisje van droomt, of nog beter - ga samen voor een cadeau. Je kunt iets zien aan kleding, schoenen, accessoires of cosmetica, maar onthoud je van lezingen en opmerkingen als "Waarom heb je dit nodig", "Niemand draagt dit", "Ik vind het niet leuk". Druk of forceer niet, want het belangrijkste is dat de dochter het cadeau leuk vindt. Een meisje dat van muziek houdt, kan een cd met een favoriete band of kaartjes voor haar concert krijgen aangeboden.

Stap 5

Het is niet minder moeilijk om een cadeau te kiezen voor een zeer volwassen dochter. Als alternatief kun je geld aanbieden waarvoor ze krijgt wat ze nodig heeft (trouwens, een contant geschenk is ook geschikt voor een tienermeisje, vooral als ze droomt van iets groots en probeert ervoor te sparen). En als er een wens is om een verrassing te regelen en haar te plezieren met een geschenk, dan is het beter om tegelijkertijd iets aangenaams en praktisch te kiezen: mooie handdoeken, fotolijsten en fotoalbums, verschillende interieurartikelen. Het probleem is dat moeders van volwassen dochters vaak niet op de hoogte zijn van hun voorkeuren, dus het is raadzaam om het geschenk van tevoren te bespreken.

Stap 6

Ongeacht de leeftijd van de dochter, vergeet niet nog een verplicht kenmerk van deze vakantie - over bloemen. Zelfs het kleinste meisje (om nog maar te zwijgen van de oudere dames) moet een persoonlijk boeket bloemen krijgen. De eerste lentebloemen (mimosa, bos, hyacinten, tulpen) passen perfect bij de baby. Een klein boeket gebonden met een helder lint zal de baby verrassen en verrukken en je alle charme van deze lentevakantie laten voelen. Een tienermeisje kan bloemen in een mand krijgen of een ongewoon en origineel boeket kiezen. Het is het beste als vader, oudere broer, grootvader, peetvader - kortom een man - bloemen aan de dochter geeft.

Aanbevolen: