Wat Geef Je Een Kleuterjuf?

Inhoudsopgave:

Wat Geef Je Een Kleuterjuf?
Wat Geef Je Een Kleuterjuf?

Video: Wat Geef Je Een Kleuterjuf?

Video: Wat Geef Je Een Kleuterjuf?
Video: De geheimen van de kleuterjuf 2024, April
Anonim

Een kleuterjuf is een heel moeilijk en verantwoordelijk beroep. Het personeel van de kleuterschool leert uw kinderen communicatie en andere elementaire levensvaardigheden. Als dank aan deze onschatbare werknemers kunt u geschenken aanbieden, in ieder geval voor sommige feestdagen.

Wat geef je een kleuterjuf?
Wat geef je een kleuterjuf?

Goedkope cadeau-ideeën voor een kleuterjuf

Het is gebruikelijk om geschenken aan de leraar te geven op algemene en professionele feestdagen: de dag van voorschoolse educatiemedewerkers, haar verjaardag, nieuwjaar, 8 maart en, natuurlijk, op het afstudeerfeest in de kleuterschool.

Voor alle bovenstaande feestdagen kunt u puur symbolische standaardgeschenken geven: een boeket bloemen en een doos bonbons; een fles goede wijn en fruit; een paar thee en een cadeauset thee erbij.

Aangezien de kleuterleidsters voornamelijk vrouwen zijn, zal je niet fout gaan als je een mand geeft gevuld met verschillende cosmetica (maskers, crèmes, badzout en schuim), aromalampen met een setje oliën voor ontspanning en rust, of een cadeaubon voor een klein bedrag naar een cosmeticawinkel…

Wat kun je een kleuterjuf nog meer geven?

Als u verwacht een indrukwekkender bedrag uit te geven om een cadeau voor een leraar of voor het afstuderen van uw kind op de kleuterschool te kopen, dan kunt u de volgende opties overwegen, bijvoorbeeld een deken, een schilderij of een ongewone plantenbak, een kussen voor rust, een mooi servies of dezelfde cadeaubon maar voor een groter bedrag in een cosmetica- of juwelierszaak.

Ook heeft niemand geschenken in de vorm van huishoudelijke apparaten geannuleerd, nogmaals, als de middelen het toelaten: keukenmachines, blenders, magnetrons, printers, koffiemachines, multicooker, camera's en nog veel meer.

Een goede cadeau-optie kunnen die items zijn die niet alleen nuttig zijn voor de leraar, maar voor de hele kleuterschool in het algemeen. Dit kunnen tapijten zijn met afbeeldingen van stripfiguren of sprookjesfiguren, die zo nodig zijn in de speelkamers van de kleuterschool; ionisatoren en luchtbevochtigers zodat de huid van kinderen niet uitdroogt; prachtige foto's met kinderthema's; tuinbanken op de binnenplaats van de kleuterschool, een nieuw aquarium in de leefhoek van de kleuterschool.

Sommige mensen herinneren zich contante geschenken "in enveloppen" die aan een van de materiële geschenken kunnen worden bevestigd, maar het wordt niet geaccepteerd om geld te geven aan onderwijzers, en inderdaad aan andere werknemers.

Wanneer u een cadeau geeft aan de leerkracht van uw kind, vergeet dan niet om er een wenskaart aan te hechten en een paar woorden van dankbaarheid te zeggen voor de opvoeding en verzorging van uw kind.

Aanbevolen: