Hoe De President Een Gelukkig Nieuwjaar Te Wensen?

Inhoudsopgave:

Hoe De President Een Gelukkig Nieuwjaar Te Wensen?
Hoe De President Een Gelukkig Nieuwjaar Te Wensen?

Video: Hoe De President Een Gelukkig Nieuwjaar Te Wensen?

Video: Hoe De President Een Gelukkig Nieuwjaar Te Wensen?
Video: Gelukkig Nieuwjaar! 2024, April
Anonim

Het is niet zo eenvoudig om de president van de Russische Federatie te feliciteren met het nieuwe jaar. Uw felicitaties zullen zeker in een van de vele kantoren van het Kremlin terechtkomen. Als u echter besluit om het eens te proberen, kunnen een paar tips u hierbij helpen.

Hoe de president een gelukkig nieuwjaar te wensen?
Hoe de president een gelukkig nieuwjaar te wensen?

Het is nodig

pen, papier, computer verbonden met internet

instructies:

Stap 1

Er zijn verschillende manieren om uw nieuwjaarswensen aan de president over te brengen: neem contact op met de receptie van de president, stuur een brief per gewone post of via internet naar een e-mailadres. Kies degene die voor u handiger is om te gebruiken.

Stap 2

Als u in Moskou woont, is de gemakkelijkste manier om uw felicitaties aan de president over te brengen via de receptie, waar verzoeken van burgers over eventuele vragen worden aanvaard. De receptie bevindt zich op: 103132, Moskou, st. Ilyinka, 23. Het werkt van dinsdag tot zaterdag, van 9.30 tot 16.30 uur zonder lunchpauze. Maandag is een vrije dag.

Stap 3

Inwoners van andere regio's van Rusland kunnen de president feliciteren door een brief te sturen naar het postadres: st. Ilyinka, 23, 103132, Moskou, Rusland. Geef op de envelop in de kolom "aan wie" aan: "Aan de president van de Russische Federatie."

Stap 4

Degenen die een computer met internet hebben, kunnen de president per e-mail feliciteren met behulp van een speciaal formulier op de officiële website van het Kremlin: https://letters.kremlin.ru/send Naast de felicitatietekst is het in dit formulier nodig om de naam en achternaam van de afzender in te voeren, evenals zijn e-mailadres, telefoonnummer en regio van verblijf

U kunt een bestand of afbeelding aan de e-mail toevoegen, zoals een mooie nieuwjaarskaart of uw eigen tekening.

Stap 5

Je kunt de president ook feliciteren met het nieuwe jaar door een reactie achter te laten op een van de berichten in zijn videoblog op: https://blog.kremlin.ru/, of op Twitter van de president: U kunt opmerkingen achterlaten nadat u een eenvoudige registratieprocedure heeft doorlopen.

Aanbevolen: