Hoe U Uw Man Kunt Ontmoeten Vanaf Het Werk

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Man Kunt Ontmoeten Vanaf Het Werk
Hoe U Uw Man Kunt Ontmoeten Vanaf Het Werk

Video: Hoe U Uw Man Kunt Ontmoeten Vanaf Het Werk

Video: Hoe U Uw Man Kunt Ontmoeten Vanaf Het Werk
Video: Tutorial - Maak met 9 (simpele) stappen een ECOLINE SPLASH effect 2024, Mei
Anonim

Veel mannen dromen van een ontspannende avond na het werk. Zodat een mooie vrouw, een heerlijk diner en een zachte bank thuis op hen wachten. Maar als ze terugkeren naar het appartement, vinden ze een vermoeide, boze vrouw, de pasta van gisteren en een vuilnisbak die eruit moet.

Hoe u uw man kunt ontmoeten vanaf het werk
Hoe u uw man kunt ontmoeten vanaf het werk

instructies:

Stap 1

Zelfs als u werkt, kunt u uw man een comfortabele avond bezorgen. En om het te doen zonder overmatige inspanning en speciale inspanningen. U hoeft 's nachts niet op te blijven om heerlijk eten voor de avond te bereiden. Diner hoofdgerechten kunnen in het weekend worden bereid door ze in porties in te vriezen. Dan hoef je 's avonds alleen maar een bijgerecht te maken - een lichte salade, rijst, aardappelen, enz. Het kost een minimum aan tijd en geeft u de mogelijkheid om uit te rusten en te ontspannen na het werk.

Stap 2

We hebben de voorbereiding van het diner bedacht - heerlijke koteletten, vis, gebakken vlees wachten sinds het weekend in de coulissen, ze hoeven niet moe te worden gekookt na het werk. Maar hoe behoud je een fris uiterlijk en een goed humeur na een dag hard werken? Schoonheidsbehandelingen en groene thee met melk helpen hier. Maskers van blauwe klei zijn zeer effectief. In slechts tien minuten zal het masker de huid van het gezicht strakker maken en laten stralen. Groene thee met melk die tijdens de procedure wordt gedronken, heeft een ontspannend en kalmerend effect op het lichaam. Als er teveel stress was, voeg dan een beetje motherwort of valeriaan toe aan de theebladeren. Zo'n drankje zal de kracht herstellen na een zware dag, waardoor je je problemen op het werk vergeet. Tegen de tijd dat de man terugkeert, zal zijn vrouw in een goed humeur zijn, stralend, fris.

Stap 3

Je moet je man niet ontmoeten in een oude kamerjas, ook al is die erg comfortabel. De echtgenoten zien elkaar vrij kort tijdens de werkweek, en elke keer moet je je geliefde een plezier doen met je uiterlijk. Koop stijlvolle huispakken gemaakt van fijne stof - ze zitten er zeer comfortabel in en ze passen perfect bij het figuur, zonder het te misvormen zoals dikke badjassen.

Stap 4

Als een man thuiskomt, moet je hem niet meteen met vragen bespringen. Laat hem een beetje tot bezinning komen na een zware dag op het werk - douchen, dineren, ontspannen. Dan zal hij zelf alles vertellen wat hem tijdens zijn afwezigheid is overkomen. En hij zal heel blij zijn dat naast hem geen saaie, agressieve, vermoeide vrouw is, maar een tevreden, ontspannen, geliefde vrouw.

Aanbevolen: