Hoe Maak Je Een Ninjamasker?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Ninjamasker?
Hoe Maak Je Een Ninjamasker?

Video: Hoe Maak Je Een Ninjamasker?

Video: Hoe Maak Je Een Ninjamasker?
Video: How to Make a Ninja's Mask 2024, Mei
Anonim

Wie zei dat ninja niet meer wordt gespeeld? Ze spelen en trainen bovendien hun technieken, beheersen de basis van het hanteren van een oud type wapen en sommigen doden maanden en jaren om gemakkelijk hoge obstakels te overwinnen. Natuurlijk is het voor dit alles niet nodig om een kostuum te hebben dat 's nachts niet zichtbaar is en dat het lichaam verbergt voor nieuwsgierige blikken, maar voor de interesse en het plezier kan het beroemde ninjamasker worden gemaakt.

Hoe maak je een ninjamasker?
Hoe maak je een ninjamasker?

instructies:

Stap 1

Ga voor een effen t-shirt in marineblauw of zwart. Keer het binnenstebuiten. Steek je hoofd in de kraag van het T-shirt en laat het op je hoofd liggen met de achterkant van het T-shirt onder je kin.

Stap 2

Trek de mouwen van het T-shirt recht, trek ze naar achteren en knoop ze in een knoop aan de achterkant van het hoofd, zodat de onderkant van het T-shirt onder de neus aan de voorkant van het gezicht komt.

Stap 3

Trek de bovenkant van de kraag over je voorhoofd en stop hem naar binnen. Laat zo min mogelijk ruimte over en breng de rand van de kraag tot aan de wenkbrauwen.

Stap 4

Pak de stof van het T-shirt net onder je kin vast en trek hem over je gezicht, waarbij je je neus verbergt. Steek de uitstekende randen van de kraag naar binnen. De aangrenzende randen van de boven- en onderkant (rechts en links van de ogen) moeten strak worden gevouwen om in het gezicht te passen. Neem een dreigende pose aan nu je een ninja bent.

Aanbevolen: